کارآفرینان تازه‌ کار اولین قدم را چگونه بردارند
دیپروتد کارآفرینان تازه‌ کار اولین قدم را چگونه بردارند
کارآفرینی یعنی چند سالی از عمرت را طوری زندگی کن که اکثر آدم‌ها زندگی نمی‌کنند، آن وقت بقیه عمرت را جوری زندگی کن که اکثر آدم‌ها نمی‌توانند.

هیچ کس قهرمان دوی سرعت به دنیا نمی‌آید. همه ما می‌آموزیم چگونه از زمین بلند شویم و قبل از آن که اولین قدم لرزان خود را برداریم، باید تعادلمان را حفظ کنیم.

یک سفر هزار کیلومتری هم با یک قدم آغاز می‌شود. به عنوان کسی که می‌خواهد کسب و کار خود را آغاز کند، ممکن است رویاهای بزرگی را در ذهن بپرورانید و درباره استارت‌آپ آینده خود نقشه بکشید، اما بالاخره باید از یک جا شروع کنید. رویاپردازی را کنار بگذارید و همین امروز، همین حالا دست به کار شوید. به عنوان یک کارآفرین بلندپرواز ممکن است چالش‌ها، مشکلات، پیچیدگی‌ها و موانع زیادی بر سر راهتان باشد، اما تمام این تلخی‌‌ها با داشتن یک استارت‌آپ موفق، شیرین می‌شوند. به ما اطمینان کنید، هیچ دلیلی وجود ندارد که نتوانید به اندازه استارت‌آپ‌های دیگر یا حتی بیشتر از آن‌ها، موفق باشید.

و اما 5 توصیه برای کسانی که می‌خواهند اولین قدم را در مسیر ساختن یک کسب و کار موفق بردارند:

1- به جای استارت‌آپ، با یک کسب‌و‌کار کوچک آغاز کنید

در ابتدا باید این مسأله را درک کنید که قرار نیست هر ایده‌ای در نهایت به چیزی همچون فیس‌بوک یا اینستاگرام ختم شود، اما مطمئناً با ارائه یک محصول یا سرویس فوق‌العاده به مردم، می‌توانید یک کسب‌و‌کار موفق سودآور بسازید.

داشتن یک کسب‌و‌کار کوچک، قاعده بازی را به کلی تغییر می‌دهد، چرا که در اینجا هدف اصلی، داشتن زیربنایی برای یک کسب‌و‌کار موفق و خدمت‌رسانی به مردم به بهترین شکل است. در حالی که هدف یک استارت‌آپ، رشد بیشتر و سریع‌تر با گرفتن حداکثر سرمایه است، یک کسب‌و‌کار آنلاین کوچک با توجه به محدودیت‌ها هم می‌تواند رشد ‌کند، به مشتریانش خدمات برساند و سوددهی هم داشته باشد.
2- روی آن چیزی تمرکز کنید که برای استارت‌آپ شما مهم است

هیچ کس نمی‌خواهد کسب‌و‌کار داشته باشد که یک روز بسیار پررونق است و روز دیگر کساد. اگر تنها روی تامین بودجه تمرکز کنید و توجهی به عملکرد واقعی کسب‌و‌کارتان نداشته باشید، در واقع کسب‌و‌کار خودتان را خراب کرده‌اید. وقتی افراد به فکر پول درآوردن هستند، فکر می‌کنند که منحصر به فردترین و نوآورترین ایده را دارند که می‌تواند بازار را تکان دهد. دوباره به این موضوع فکر کنید. آیا ایده شما واقعاً نوآورانه و خلاقانه است؟ اگر این طور است، پس چرا سرمایه‌گذاران دنبال شما نمی‌دوند و چرا شما باید برای تامین بودجه دنبال آن‌ها باشید. تمرکزتان را روی کسب‌و‌کارهای کوچک بگذارید، تلاش‌های کوچک می‌توانند به نتایج بزرگ ختم شوند.
3- موفقیت شما به این بستگی دارد که شما چه کسی هستید!

در واقع، کسب‌و‌کار یعنی خلق یک کارآفرین. در حالی که شخص عمیقاً در مورد کسب‌و‌کارش فکر می‌کند، حقایق به او کمک می‌کنند تا کسب‌و‌کارش را کشف کند. این حقایق یا کلمات هستند که یک کارآفرین را توصیف می‌کنند و در حقیقت، فاکتورهای ضروری موفقیت‌اند که مسیر شما را تعیین می‌نمایند.
4- آرام آرام پیش بروید- محصولات بادوام و موفق را در مقیاس کم بسازید- امتحان کنید- بعد آن‌ها را گسترش دهید (سرمایه‌گذاران ممنون شما خواهند بود)

کم تولید بودن یک استارت‌آپ، به معنی کم ارزش بودن آن نیست، بلکه به معنی اصرافکار نبودن آن است و این که می‌تواند کارهای بزرگ انجام دهد. این الگو سالها است که توجهات بسیاری را به خود جلب کرده است. این الگو بیشتر موافق تجربیات عملی است تا برنامه‌ریزی، و به نسبت پروژه‌های قدیمی واتر فال در مقیاس بزرگ، ریسک حدس زدن را کاهش و توسعه را افزایش می‌دهد. و هدف این روش، تشویق به ایجاد
"حداقل محصولات پایدار"، آزماش آن با مشتریان واقعی و سپس پایه‌گذاری آموخته‌ها و توسعه مدل تجاری، محصولات و سرویس‌ها می‌باشد. سرمایه‌گذارن این گونه استارت‌آپ‌ها را دوست دارند.

5- دلایل اشتباه برای انتخاب کارآفرینی

اگر می‌خواهید یک کارآفرین باشید، شما تنها نیستید. تعجبی ندارد که آدم‌های زیادی بخواهند کارآفرین باشند و این سفر را آغاز کنند.

متاسفانه، این تصاویر پرزرق و برق کارآفرینی ممکن است عده‌ای را تحریک کند تا به دلایل اشتباه کسب و کاری را آغاز نمایند. از آنجایی که این کارآفرینان راه غلطی را انتخاب کرده‌اند، ممکن است در نهایت با شکست مواجه شوند. اما قرار نیست شما جزو این دسته آدم‌ها باشید. قبل از شروع، اگر مطمئن شوید که دلایل درستی را برای کارآفرینی انتخاب کرده‌اید، هرگز با شکست مواجه نخواهید شد.  




0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید