چگونه ظرف 30 ثانیه طرف مقابل را برای سرمایه گذاری میلیون دلاری قانع کنیم؟
شرکت Y Combinator یکی از شتاب دهنده های استارت آپی است. مایکل سیبل(Michael Seibel)، یکی از سهام داران این شرکت، تجربیات خوبی در این زمینه دارد که قصد دارد آن را در اختیار ما بگذارد.

از تجربیات موفق او می توان شبکه ویدئویی آنلاین Justin.tv را برشمرد که نام آن را به Twitch تغییر داد و توانست آن را به قیمت 970 میلیون دلار به آمازون بفروشد. او همچنین بنیانگذار و مدیرعامل Socialcam (شبکه به اشتراک گذاری ویدئو) بود که این سرویس را در سال 2012، به قیمت 60 میلیون دلار به شرکت Autodesk واگذار کرد.

سیبل، در دانشگاه استنفورد یک سخنرانی با موضوع «چگونه استارت آپ خود را راه بیندازیم» ایراد کرد. این سخنرانی که بخشی از کلاس های شتاب دهنده Y Combinator در این دانشگاه بود، محتوایی درباره چگونگی قانع کردن سرمایه گذاران در زمانی کوتاه داشت.

سیبل می گوید: «شما باید همیشه به این تکنیک مجهز باشید ... واقعاً جادویی است.» و باور دارد که هر کارآفرینی باید دارای فن بیان و توانایی قانع کردن طرف مقابل در 30 ثانیه باشید. او روش خود را در سه جمله خلاصه و مفید بیان کرده است:

1 شرکت شما دقیقاً چه کار می کند!

باید بتوانید در یک جمله ساده، توضیح دهید که شرکت شما چه می کند. فرض کنید سرمایه گذاران مطلقاً «هیچ نمی دانند». حتماً برایتان پیش آمده که برای توضیح دادن موضوعی به مادرتان به مشکل برخورده باشید و در نهایت سعی کرده اید آن را خلاصه و ساده به او بگویید. اینجا هم همین مسأله است. سیبل می گوید: «هر کسی که برای اولین بار او را می بینم، خراب می کند ... از بیان ساده استفاده کنید، خیلی مهم است.»

2 بازار شما چه قدر وسیع است!

کمی در مورد بازار مورد نظر محصول خودتان تحقیق کنید و با استفاده از آمار و اعداد آن را تحلیل کنید و به سرمایه گذار ارائه دهید. «سرمایه گذاران علاقه دارند روی بازاری سرمایه گذاری کنند که ارزشی میلیون دلاری دارد ... پیدا کردن این اعداد و ارقام روی گوگل کار پیچیده ای نیست. این مرحله را فراموش نکنید.»

3 چه قدر کشش دارید!

 با استفاده از عباراتی حاوی میزان فروش و تعداد کاربران قدم پیش بگذارید و آن ها را به طور خلاصه و مفید بیان کنید. اگر هنوز محصولتان را عرضه نکرده اید، حداقل چشم اندازی از آینده ارائه کنید و نشان دهید که با برنامه، قصد حرکت به سمت محصول نهایی را دارد. «سرمایه گذار را قانع کنید که پیشرفتتان سریع است و مسیری طولانی پیش رویتان نیست ... مانند یک استارت آپ که می تواند در عین اشتباه کردن، به سرعت هم پیشرفت کند.»
0
جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید