ستارگان سینمای جهان درباره سوفیا لورن چه گفتند
ستارگان سینمای جهان درباره سوفیا لورن چه گفتند از جذابیت زنانه، تا مادرانگی 
سوفیا لورن هشتادسالگی را پر فروغ ظاهر شد. ماه می‌ سال گذشته به جشنواره فیلم کن رفت، کلاس برگزار کرد و برای نمایش فیلم پسرش صدای انسانی که نقش اصلی را داشت در فرش قرمز‌ها شرکت کرد. مرمت جدید فیلم معروفش زناشویی به سیک ایتالیایی (ویتوریو دسیکا، ۱۹۶۴) که در آن با ستاره  مارچلو ماسترویانی هم بازی بود، انجام شد.

به گزارش سرویس سینمای جهان کافه سینما، هردو فیلم اشاره شده  سال گذشته در جشنواره موسسه فیلم آمریکا در ماه نوامبر به نمایش در آمدند .  پوستر جشنواره نیز به چهرهٔ سوفیای جوان مزین بود . کتاب جدید سوفیا لورن ماه دسامبر به بازار عرضه  و به همت یک میلیونر نمایشگاهی ازآثار او در موزه سومایا در شهر مکزیکو سیتی برپا شد و  همینطور نمایشگاه دیگری در شهر رم  که از چهل پرتره او کار عکاسان  کارلو و موریزیو ریکاردی پرده برداری  کرد.

در کتاب جدید دیروز، امروز و فردا-زندگی من، سوفیا لورن در سیصد صفحه خاطرات خود را از دل تصاویر قدیمی، نامه‌ها، یادداشت ستارگانی چون کری گرانت، فرانک سیناترا، آدری هپبرن و ریچارد برتن بیرون می‌کشد اما در آن اشاره ای به زوج هنری‌اش مارچلو ماسترویانی نمی‌کند. ماحصل، روایت‌های شیرین از داستان‌های پشت پرده است اینکه چطور توانست حرکت مارلون براندو را با یک نگاه پر معنا خنثی کند، چطور کری گرانت پیشنهاد داد برای گرفتن تصمیمی درست دعا بخوانند در دورانی که سر فیلمبرداری یک فیلم دل بهم باخته بودند. البته سوفیا لورن تهیه کننده کارلو پونتی را به عنوان همسرش در سال ۱۹۵۷ می‌پذیرد. خواندن کتاب مثل این است که سرکی بکشیم به شصت سال پیش و حوادث زندگی دختری از جنوب ایتالیا و فقیر را بخوانیم که به یکی از شکوهمند‌ترین ستارگان دنیا تبدیل می‌شود.

لورن نخستین بازیگری بود که برای نقش آفرینی در فیلمی خارجی زبان دو زن (۱۹۶۱) برنده اسکار شد.
سوفیا ویلانی شیکولونه در ۲۰ سپتامبر ۱۹۳۴ در رم به دنیا آمد اما درزادگاه مادرش پوزولوی در دوران جنگ جهانی دوم بزرگ شد که ثمره‌اش زخمی شدن از بمب‌های بود که بر سر شهرشان فرود می‌آمد. در چهارده سالکی جزو فینالیست‌های یک مسابقهٔ انتخاب زیبارویان در شهر ناپل شد. مادرش او را به مدرسه درام فرستاد. کمی بعد خانواده به شهر رم نقل مکان کرد. سوفیا و مادرش نقش سیاهی لشگر رابرای فیلم هالیوودی Quo Vadis ایفا کردند. سپس سوفیای جوان نقش‌های بی‌اهمیت و جزئی در چند فیلم ایتالیایی ایفا کرد تا اینکه ویتوریو دسیکا او را برای طلای ناپل (۱۹۵۴) برگزید و سوفیا را به شهرت رساند.

ریچارد برتن فقید یکبار سوفیا را چنین ستود: «چشمان قهوه‌ای زیبا که در صورتی تقریبا شیطانی و مکارانه قرار دارد. بی‌‌‌نهایت باهوش است. دوبار مرا در بازی اسکرابل شکست داده است. آنهم اسکرابل به زبان انگلیسی. حرکاتش را ببینید مثل باران تحت تاثیر قرار می‌دهد.»
نوئل کوارد درباره ش گفت که باید از روی او  قالب شکلات گرفت.
پیتر اوتول فقید که نقش دن کیشوت را در مردی از لامانش (۱۹۷۱) ایفا کرد درباره هم بازیش سوفیا اعتقاد داشت: «هرچه بیشتر با او نشست و برخاست کردم، دوست داشتنی‌تر به نظر رسید.»
پیت هامیل که او را سر صحنه دیروز امروز فردا ملاقات کرده بود چنین نظری نسبت به لورن داشت: «بینی‌اش بسیار بزرگ است و چانه‌اش بسیار کوچک.
سایز پا‌هایش بزرگ‌ترین سایزی است که از زمان گرتا گاربو ستارگان سینما داشته‌اند. اما او را مقابل دوربین قرار بدهید، بگذارید چشمان اتروسکانی اش( نوعی رب النوع) شروع به بازی کند، آنگاه سوفیا جذاب‌ترین بانوی روی زمین خواهد شد.»
لینا ورتمولر که در چهار فیلمش لورن نقش آفرینی کرده است می‌گوید: «گاربو، دیتریش، مونرو و سوفیا . چه بازیگر دیگری الهام بخش گستره کاملی از جذابیت زنانگی تا مادرانگی بوده است؟ چه کسی را می‌شناسید که رویای لحظه‌ای بودن در کنار سوفیا را نداشته باشد؟»

جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید