روز شکرگزاری
دیپروتد روز شکرگزاری
روز شکرگزاری در سال 1621 مستعمره نشینان پلیموث (شهرکی در ایالت ماساچوست) و سرخپوستان وامپانواگ در پایان فصل پاییز جشنی برای پایان برداشت محصول برگزار کردند که امروزه به آن جشن نخستین جشن شکرگزاری گفته می شود. تا بیش از دو قرن روز شکرگزاری بصورت انفرادی در مستعمرات و ایالات جشن گرفته می شد، تا سال 1863 در خلال جنگ داخلی آمریکا، رئیس جمهور آبراهام لینکولن روز شکرگزاری را جشنی ملی اعلام کرد و از آن پس هر سال در چهارمین پنجشنبه ماه نوامبر مردم سرتاسر آمریکا روز شکرگزاری را جشن گرفته و در این روز در کنار خانواده جمع میشوند و از نعمتهایی که خداوند در اختیارشان قرار داده سپاسگزاری می کنند.
تاریخچه روز شکرگزاری و علت نامگذاری این روز

مسافرین کشتی می فلاور

در سپتامبر سال 1620 یک کشتی کوچک بنام “مِی فلاور” که حامل 102 مسافر از افراد انگلیسی تبار بود، از انگلیس عازم آمریکا شد. مسافرین می فلاور شامل 2 گروه بودند، گروهی از جدایی طلبان مذهبی که به دنبال مکانی جدید برای زندگی بودند که بتوانند در آن آزادانه مراسم مذهبی خود را انجام دهند و گروهی از افرادیکه به واسطه ی وعده زندگی مرفه و مالکیت زمین اغوا شده و کشور خود را ترک کرده بودند.

پس از سفری سخت و طاقت فرسا که 66 روز به طول انجامید آنها سرانجام در نزدیکی دماغه کاد، که در قسمت شمالی مقصد مورد نظر آنها قرار داشت لنگر انداخته سپس از مدخل رودخانه هادسون عبور کردند. یک ماه بعد می فلاور به نزدیکی خلیج ماساچوست رسید، جایی که مسافران که امروزه به آنها زائران گفته می شود، شروع به کار برای برپا کردن روستایی در پلیموث کردند.

در طول اولین زمستان سخت و جانکاه، بیشتر مهاجرین در کشتی باقی ماندند، جایی که در آن در معرض بیماری اسکوربوت (کمبود ویتامین ث) و شیوع بیماریهای واگیردار قرار گرفتند. تنها نیمی از مسافرین و خدمه توانستند در مواجهه با مشکلات و بیماریها زنده بمانند تا اولین بهار را در نیوانگلند نظاره گر باشند. در ماه مارس مهاجرین باقیمانده به ساحل منتقل شدند، جاییکه با استقبال شگفت انگیز یک سرخپوست آبناکی مواجه شدند که به زبان انگلیسی به آنها سلام و خوشامد میگفت

زراعت و کشت  کار

چند روز بعد، او به همراه یک سرخپوست دیگر بنام “اسکوانتو” که از اعضای قبیله “پاوتوکست” بود به نزد زائرین بازگشت. اسکوانتو در دریا توسط یک کاپیتان انگلیسی دزدیده شده و بعنوان برده فروخته شده بود. او سپس فرار کرده و به لندن رفته و از آنجا با یک اردوی اکتشافی به میهن خود بازگشته بود.اسکوانتو به زائرین که از سوء تعذیه و بیماری بشدت ضعیف شده بودند، آموخت که چگونه ذرت پرورش دهند، شیره درخت افرا را استخراج کنند، از رودخانه ماهی بگیرند و از گیاهان سمی دوری کنند.

او همچنین به مهاجرین کمک کرد با قبیله وامپانواگ متحد شوند که این همبستگی بیش از 50 سال ادامه داشت و این همبستگی یکی از نمونه های کمیاب همبستگی اروپایی ها با سرخپوستان بومی منطقه به شمار میرود.در نوامبر سال 1621، پس از اولین برداشت ذرت موفقیت آمیز زائرین، فرماندار “ویلیام برادفورد” یک جشن شکرگزاری ترتیب داد و گروهی از متحدان سرخپوست خود که قبیله وامپانواگ در راس آنها قرار داشت را به مراسم دعوت کرد.

غذای معمول روز شکرگزاری چیست؟

    بوقلمون و گوشت ران خوک و اردک یا تورداکن (مرغ بی استخوان که در شکم اردک بی استخوان پر شده و اردک هم درون بوقلمون بی استخوان جای گرفته و داخل فر کبابی شده است.)
    بوقلمون که با ترکیبی از نان مکعبی خرد شده و کرفس و هویج و پیاز و گیاه مریم گلی خرد شده، پر شده و بریان شده است.
    پای کدو تنبل یا پای سیب، پای گردو، پای سیب زمینی شیرین و…


روز شکرگزاری توسط چه کسی به ثبت رسید؟

در ابتدا روز سوم اکتبر سال 1789 توسط اولین جورج واشنگتن رئیس جمهور ایالات متحده بعنوان روز ملی شکرگزاری اعلام شد. سپس در سال 1846 نویسنده ای بنام “سارا جوزف هیل” کمپینی بنام “یک زن” به راه انداخت تا به واسطه آن، روز شکرگزاری بعنوان یک جشن ملی تعطیل در تقویم آمریکا ثبت شود.

سابقاً روز شکرگزاری فقط در نیوانگلند برگزار میشد و در جنوب آمریکا این روز بکلی ناشناخته بود. تمام ایالات دیگر در زمانهای متفاوتی جشن شکرگزاری برگزار میکردند، بعضیها در ابتدای اکتبر و بعضیها در اواخر ژانویه.

حمایت خانم “هیل” برای این تعطیلی ملی 17 سال و چهار دوره ریاست جمهوری به طول انجامید تا سرانجام نامه ای که او به رئیس جمهور آبراهام لینکولن نوشت موفقیت آمیز بود و لینکولن در سال 1863 در اوج جنگ داخلی آخرین پنج شنبه ماه نوامبر را بعنوان روز ملی و تعطیل شکرگزاری در تقویم ثبت نمود.

شاید لینکولن میخواسته تاریخ روز شکرگزاری با تاریخ لنگر انداختن کشتی “می فلاور” در خلیج کاد که در 21 نوامبر سال 1960 اتفاق افتاد همزمان باشد. بنابراین سارا جورف هیل درنهایت به خواسته خود رسید و روز شکرگزاری بعنوان یک روز ملی تعطیل در تقویم ایالات متحده آمریکا به ثبت رسید.
روز شکرگزاری 2016 چه تاریخی است؟

امسال روز شکرگزاری مصادف است با پنج شنبه بیست و چهارم نوامبر و چهارم آذر.

برگزاری مسابقات فوتبال آمریکایی در روز شکرگزاری

بازی فوتبال آمریکا در سرگرم شدن خانواده ها در روز شکرگزاری نقش مهمی را ایفا می کند. ورزشگاه دانشگاه دیترویت میزبان اولین بازی فوتبال آمریکایی روز شکرگزاری در سال 1934 بود. این بازی بین شیرهای دیترویت و خرسهای شیکاگو برگزار شد. برگزاری این بازی ایده جی. اِی. ریچاردز اولین مالک باشگاه شیرهای دیترویت بود. او توانست شبکه “ان بی سی” را متقاعد کند تا بازی را از شبکه ملی رادیویی بطور مستقیم پخش کند.

این بازی پس از آن در روز شکرگزاری ایالات متحده بصورت یک سنت درآمد و امروزه بازی فوتبال آمریکایی بخشی جدا ناپذیر از این روز است.
0
جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید