9 میلیاردی که از مردم گرفته می‌شود، به کجا می‌رود؟
9 میلیاردی که از مردم گرفته می‌شود، به کجا می‌رود؟ایسنا نوشت :دریافت هر کارت‌ سوخت ۱۰هزار تومان آب می‌خورد ۹ میلیاردی که از مردم گرفته می‌شود، به کجا می‌رود؟

شرکت پست در قبال ارائه کارت‌های سوخت جامانده در این شرکت، به ازای هر کارت سوخت ۱۰ هزار تومان از مالک خودرو دریافت می‌کند و آن را به حساب شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی واریز می‌کند. با توجه به این‌که ۹۲۴ هزار کارت سوخت در این شرکت مانده، جمع مبلغ اخذشده از مردم، بیش از ۹ میلیارد تومان می‌شود.

بعد از آن‌که بازگشت کارت سوخت به چرخه سوخت‌گیری الزامی شد، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد که  ۹۲۴ هزار کارت سوخت متعلق به خودروهایی که از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۷ شماره‌گذاری شده‌اند، به دلایل مختلف به دست صاحبان خودرو نرسیده و در شرکت پست مانده‌اند. مالکان می‌توانستند از طریق سایت اینترنتی شرکت پست به نشانی  (WWW.POST.IR) از این‌که کارت سوخت آن‌ها در شرکت پست است یا خیر، اطلاع کسب کنند.

در این راستا زمانی که مالکان برای دریافت کارت سوخت از شرکت پست اقدام می‌کنند، این شرکت از هر یک از این افراد ۱۰ هزار تومان هزینه دریافت می‌کند. هزینه‌ای که به گفته زیبا اسماعیلی - سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی - هزینه صدور کارت و متعلق به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است.

یک محاسبه سرانگشتی نشان می‌دهد اگر از ۹۲۴ هزار نفری که کارت سوخت آن‌ها در شرکت پست مانده است، ۱۰ هزار تومان اخذ شود، بیش از ۹ میلیارد تومان به حساب شرکت ملی پخش می‌رود.

در این راستا، سیدمحمدرضا موسوی‌خواه - مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی - با تایید این موضوع که هزینه‌ای که شرکت پست از مردم می‌گیرد، به حساب این شرکت واریز می‌شود، به ایسنا توضیح داد: البته این مبلغ متعلق به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیست، بلکه صرف هزینه صدور کارت، هزینه پست و هزینه شخصی‌سازی می‌شود. در واقع شرکت ملی پخش مبلغی دیگر هم به این مبلغ اضافه می‌کند تا بتواند هزینه تامین کارت را انجام دهد.

به گفته وی، این هزینه متعلق به زمان حال نیست و از روز نخست به این صورت بوده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: هر کارت، نزدیک به دو درهم خریداری می‌شود و علاوه بر آن، برای هر کارت ۴۰۰ یا ۵۰۰ تومان هزینه می‌کنیم و جمع هزینه حدود ۱۲ هزار تومان می‌شود. هزینه پست را هم  باید نظر گرفت که با این اوصاف کل هزینه‌ها بیش از ۱۶ هزار تومان می‌شود، اما ۱۰ هزار تومان از مردم گرفته می‌شود و سایر هزینه‌ها را شرکت ملی پخش تامین می‌کند
0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید