منشا تشکیل بسیاری از پرونده ها، ناآگاهی است
منشا تشکیل بسیاری از پرونده ها، ناآگاهی است مدیرکل پیشگیری های مردمی و مشارکت های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با پیشگیرانه دانستن افزایش اطلاعات حقوقی گفت: منشا تشکیل بسیاری از پرونده ها، ناآگاهی است.

 سیدعلی اصغر رفاهی در کارگاه آموزشی پیشگیری از خشونت ویژه سمن ها اظهارکرد: اگر  بسیاری از متهمان و شاکیان از قوانین آگاهی نسبی می داشتند چه بسا، پای آنان به دادگاه ها باز نمی شد.

وی ادامه داد: متاسفانه حجم زیادی از پرونده ها در دادگاه ها مربوط به امور ملکی است که در این پرونده ها معمولا شاکیان که مالباخته هستند درباره خرید ملک اطلاعات حقوقی ندارند و به همین دلیل فروشندگان از این وضعیت سوء استفاده کرده و کلاهبرداری می کنند.

** آموزش پیشگیری و رسیدگی به پرونده ها اهمیت یکسان دارند

این مستشار قضایی با مهم خواندن آموزش پیشگیری گفت: برگزاری کارگاه های آموزشی به اندازه رسیدگی به پرونده های قضایی برای ما مهم است.چون معتقدیم هر چه آموزش و یادگیری بیشتر باشد به همان اندازه پیشگیری بیشتر خواهد شد و در نتیجه ورود پرونده ها به دستگاه قضایی کاهش خواهد یافت.

رفاهی با بیان اینکه از همان اول انقلاب و همزمان با تصویب قانون اساسی، پیشگیری باید همراه با دیگر وظایف قوه قضاییه اجرا می شد، گفت: اگر پنج بند اصل 156 قانون اساسی که وظیفه قوه قضاییه در آن آمده است، باهم جلو می رفت، امروز در زمینه پیشگیری موفق تر بودیم.

وی ادامه داد: 2 بند از پنج بند اصل 156 قانون اساسی مربوط به رسیدگی به پرونده ها، تعقیب و مجازات است بند سوم به مطالبه گری و نظارت قوه قضاییه اختصاص دارد که سازمان بازرسی کل کشور یک نمونه از نظارت قوه قضاییه است.

مدیرکل پیشگیری های مردمی و مشارکت های مدنی خاطرنشان کرد: دیوان عدالت اداری سیستم نظارت بر عمکلرد دستگاه های اجرایی و دیوان عالی کشور نیز سیستم نظارت بر دادگاه های بدوی و تجدیدنظر است.

به گفته وی بند دوم اصل 156 قانون اساسی به احیای حقوق عامه اختصاص دارد که مسئولان عالی قضایی در نشست دوشنبه ها با ریاست رئیس قوه قضاییه در حال بحث روی آیین نامه ای با همین عنوان و برای مشخص کردن مصادیق بارز حقوق عامه هستند.

رفاهی درباره بند پنجم اصل 156 قانون اساسی گفت:دراین بند اقدام برای پیشگیری از جرم و اصلاح مجرمان قید شده است و قوه قضاییه تولیت پیشگیری از جرم را برعهده دارد. معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم درآغاز دوره دوم ریاست آیت الله آملی لاریجانی ایجاد شد و این معاونت در مدت زمان کوتاه حیات خود به موفقیت های خوبی در کاهش و پیشگیری از وقوع جرم دست یافته است.

در این کارگاه یک روزه اعضای سمن ها با موضوع چگونگی پیشگیری از مظاهر اولویتی خشونت شامل ایراد ضرب وجرح عمدی، توهین، تهدید و تخریب آشنا می شوند. سوم و بیست و یکم آذرماه دو کارگاه آموزشی دیگر با همین موضوع درمحل معاونت برگزار شده است.

0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید