ترس های قبل از ازدواج را بشناسید
دیپروتد ترس های قبل از زناشویی را بشناسید 
یک سری ترس هایی قبل از زناشویی می باشد که باید آن را بشناسید.وقتی افراد می‌خواهند درباره موضوع مهمی مثل زناشویی تصمیم‌گیری كنند ممكن است با ترس‌هایی روبه‌رو شوند. به‌خصوص اگر در شرایط مبهمی قرار بگیرند و نتوانند رویدادهای را كه قرار است بیفتد پیش‌بینی كنند.

اگر پیش‌زمینه و تجربه قبلی ناخوشایندی در این‌باره داشته باشند، ناخودآگاه رویدادهای را كه قرار است بیفتد با دید منفی پیش‌بینی می‌كنند. ترس‌هایی كه پیش از زناشویی افراد به آن دچار می‌شوند تا حد زیادی شبیه دیگر ترس‌های طبیعی است كه در طول زندگی ممكن است با آنها مواجه شویم.

در ادامه به تعدادی از ترس‌هایی كه در این دوران ممكن است تازه عروس و دامادها قبل و بعد از زناشویی با آن مواجه شوند، می‌پردازیم.

قبل زناشویی درباره آزادی‌هایی كه در دوران مجردی داشتید با طرف مقابل صحبت كنید، مواردی  را كه حفظ آزادی در آنها برای‌تان مهم است با او در میان بگذارید و نظر او را بپرسید

از تجربیات ناموفق دیگران نترسیدخیلی وقت‌ها به علت شنیدن خاطرات تلخ دیگران در زندگی مشترك یا دیدن زندگی‌هایی كه دچار تنش‌ها و مشكلات زیادی است و درنهایت هم به جدایی می‌رسد،افرادی كه در آستانه زناشویی قرار دارند دیدگاه منفی‌ای نسبت به زناشویی و زندگی زناشویی پیدا می‌كنند. اما این دیدگاه منفی اكثر اوقات صحیح نیست چون معمولا افراد فقط بخش‌هایی از زندگی و انتهای ماجرا را برای دیگران بازگو می‌كنند و اطرافیان را كامل و دقیق از علل اصلی مشكل و شكست مطلع نمی‌كنند.

سعی كنید دیگران و تجربیات‌ آنها را مبنای قضاوت و تصمیم‌گیری‌تان قرار ندهید. با مطالعه كتاب‌ها و مطالب مربوط به زناشویی و كمك گرفتن از متخصصان مشاوره و روانشناسی، اطلاعات و آگاهی‌تان را نسبت به مقوله زناشویی افزایش دهید، با دیدی باز به مقوله زناشویی نگاه کنید و در مسیر آن گام ‌بردارید.

نگران از دست دادن آزادی‌های دوران مجردی نباشیدخیلی افراد قبل زناشویی از این می‌ترسند كه نكند بعد زناشویی آزادی‌هایی را كه در دوران مجردی داشتند از دست بدهند. داشتن این ترس و نگرانی تا حدی طبیعی است اما بهتر است با مذاكره و تعیین و تعریف حد و مرزهای آزادی با فردی كه قرار است با او زناشویی كنید،ترس‌تان را برطرف كرده و  از مشكلات احتمالی پیشگیری كنید.با پرداختن به این موضوع می‌توانید ترس و نگرانی‌تان را در این‌باره كمتر كنید. قبل زناشویی درباره آزادی‌هایی كه در دوران مجردی داشتید با طرف مقابل صحبت كنید، مواردی  را كه حفظ آزادی در آنها برای‌تان مهم است با او در میان بگذارید و نظر او را بپرسید.

این را هم بدانید كه وقتی زناشویی می‌كنید شریك دنیای همدیگر می‌شوید؛ بنابراین می‌توانید برای روابط با دوستان، تفریحات و سرگرمی‌های‌تان برنامه‌ریزی‌های جدیدی بكنید تا ضمن برخورداری از فضایی جدید، از روابط و تفریحات دوران مجردی هم در حد تعادل بهره ببرید.از تغییر هراسی به دل راه ندهیداز آنجا كه انجام هر تغییری با كمی نگرانی و ترس همراه است.

 مسلما ورود به دنیای زناشویی كه بزرگترین تغییر‌ها در طول زندگی است روزمرگی‌ها و روال عادی زندگی‌تان را متحول می‌كند.

مشكلات و سختی‌ها اجزای جدانشدنی زندگی هستند. زناشویی موفق نیازمند تلاش سخت دوجانبه است و برای كامل كردن آن باید از زندگی خود برای آن مایه بگذارید

 اما نباید از این تغییرات بترسید چرا كه این تغییرات در آینده‌ای نه‌چندان دور ثباتی را برای شما به وجود می‌آورد؛ پس به استقبال این تحول بزرگ بروید. پیش از رسیدن به مرحله تغییر خودتان را آماده كنید و بدانیداین تغییرات مثبت هستند و به رشد شما كمك می‌كنند. برنامه‌هایی را كه داشتید بار دیگر مرور كنید و با طرف مقابل‌تان در میان بگذارید و باتوجه به موقعیت جدید آنها را اولویت‌بندی كنید.از مشكلات و سختی‌ها غول نسازیدشما و شریك زندگی‌تان آدم‌های كاملی نیستید و هرگز نمی‌توانید فرد كاملی را پیدا كنید.

مشكلات و سختی‌ها اجزای جدانشدنی زندگی هستند. زناشویی موفق نیازمند تلاش سخت دوجانبه است و برای كامل كردن آن باید از زندگی خود برای آن مایه بگذارید. خیلی‌ها با امیدها و آرزوهای واهی زناشویی می‌كنند و زمانی كه زندگی روی جدی‌اش را به آنها نشان می‌دهد، تصمیم به خراب كردن ساخته‌های‌شان می‌گیرند و به جدایی فكر می‌كنند. خودتان را برای عبور از پیچ‌و‌خم‌های زندگی آماده كنید.اگر تصور می‌كنید بعد زناشویی همه چیز باید خوب و در جای خود باشد،

 كاملا اشتباه می‌كنید. سوءتفاهم، اختلافات و درگیری، اختلاف در عقاید و سلایق و. . . بین همه زوج‌ها به وجود می‌آید. البته با تلاش برای یافتن راه‌های هماهنگی با همسر و پیدا كردن روش‌هایی برای غلبه بر این مشكلات می‌توانید زناشویی موفقی برای خود رقم بزنید. بنابراین كسب دیدگاه منطقی در مورد زناشویی از راه‌های اصلی غلبه بر ترس از زناشویی است.

0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید