شاید فکر کنید که دنیای شما و همسرتان، آنقدر با هم تفاوت میکند که حرفها و مشکلاتتان برایش قابل درک نخواهد بود اما اشتباه میکنید. اگر شما بخواهید و برایش تلاش کنید، فاصله تفکرات شما و همسرتان کمتر از چیزی خواهد شد که انتظارش را دارید.
توصیه هایی برای دامادها
او را در جریان قرار دهید
نقش مرد داستانهای عاشقانه را بازی نکنید و فکر نکنید که یک تنه باید جور همه مشکلات را بکشید و نگذارید کسی از آنها خبردار شود. اگر نامزد شما از همین ابتدا در جریان مشکلاتتان باشد، حتی در صورتی که راه حلی برایشان نداشته باشد، درک احساستان برایش آسانتر خواهد بود. مشکلات شغلی، مسایل مربوط به زندگی آینده و نگرانی هایتان را با او در میان بگذارید و کمک کنید دید واقع بینانه تری نسبت به سقفی که زیر آن می رود پیدا کند.
دعوا نکنید
اگر موضوعی شما را آزار داده آن را پنهان نکنید. نه با دعوا و نه با تهدید بلکه در کمال دوستی و آرامش خواستهتان را به او
هرگز برای خوشحال کردنش وعدهای به او ندهید که عملی کردنش برایتان تبدیل به یک استرس بزرگ و فشار روانی شود. غمها و شادیهای رابطه را با هم تحمل کنید. از این طریق احساسات دیگری را بهتر خواهید شناخت و باعث خواهید شد که هر روز بیشتر از روز قبل به یکدیگر نزدیک شوید
بگویید. اگر کاری کرده که از آن نزمین ها هستید و حرفی زده که شما را ناراحت کرده، سعی کنید بدون به تعویق انداختن این موضوع و انبار کردن ناراحتیهایتان روی هم در موردش با هم صحبت کنید. با زبان خودش وارد بحث شوید و نگذارید که انتقاد شما او را مضطرب یا ناراحت کند.
وعده پوچ ندهید
از ترس ناراحتی او یا ایجاد تنش در زندگی مسئولیتهایی که خارج از توانتان هستند یا برایتان فشاری غیرقابل تحمل دارند را قبول نکنید. مثلا صرفا برای خوشایند همسر آیندهتان به او نگویید که برایش مراسمی خواهید گرفت که همه انگشت به دهان بمانند یا قول اجاره خانه در منطقه ای که در توانتان نیست ندهید. هرگز برای خوشحال کردنش وعدهای به او ندهید که عملی کردنش برایتان تبدیل به یک استرس بزرگ و فشار روانی شود. غمها و شادیهای رابطه را با هم تحمل کنید. از این طریق احساسات دیگری را بهتر خواهید شناخت و باعث خواهید شد که هر روز بیشتر از روز قبل به یکدیگر نزدیک شوید.
واژه های مناسبی بکار ببرید
اگر از گفتن موضوعی هراس دارید و فکر میکنید به رابطه شما آسیب میزند، سعی کنید که با زبان نامزدتان این حس یا این واقعیت را با او در میان بگذارید. خط قرمزهایش را بشناسید و بفهمید که مطرح کردن این موضوع با چه واژهها و در چه شرایطی به نفع رابطه شما تمام میشود. یادتان نرود در دنیای زندگی مشترک، هیچ حرفی نباید ناگفته بماند بلکه باید تمامی حرفهایتان را با زبان و حال و هوای مناسب خودش به زبان بیاورید.
توصیه هایی به عروس خانم ها
سربسته حرف نزنید
زبان بیزبانی را فراموش کنید. مردها و زنها آنقدر تفاوت دارند که حتی گفتن شفاف موضوعات میتواند سوء تفاهمهای زیادی را میانشان ایجاد کند. پس با زبان چشم و ابرو با او حرف نزنید.
موقعیت را بسنجید
زمان مناسبی را برای حرف زدن انتخاب کنید. زمانی که خسته از سر کار آمده و یا روز سختی را در خانواده داشته وقت مناسبی برای گفتگو نیست. سعی کنید در شرایطی با او صحبت کنید که آرامش روانی داشته باشد و فضای عاطفیای میان شما حاکم باشد.
احساسات تان را بیان کنید
اگر به خاطر سکوتهای طولانیتان از احساسات منفی پر شدهاید، گناهش را بر گردن او نیندازید و با محکوم کردن و انگشت
اگر خواستهای از او دارید و قرار است کاری برایتان انجام دهد، باز هم به او یادآوری کنید و اهمیت این موضوع را برایش بهطور شفاف توضیح دهید. باز هم باید تاکید کنیم که فضای دعوا و سرزنش را فراهم نکنید و در کمال آرامش با او صحبت کنید تا در مقابل خواستههای شما احساس مسئولیت کند
اتهام به سمت او گرفتن این گفتوگو را تمام نکنید. فقط احساسات و خواستههایتان را به همراه دلایلشان برایش توضیح دهید. شاید مجبور شوید بارها و بارها در موردش با او صحبت کنید، پس فکر نکنید که یک گفتوگوی چند دقیقهای رابطه شما را زیر و رو میکند.
سرزنش نکنید
اگر خواستهای از او دارید و قرار است کاری برایتان انجام دهد، باز هم به او یادآوری کنید و اهمیت این موضوع را برایش بهطور شفاف توضیح دهید. باز هم باید تاکید کنیم که فضای دعوا و سرزنش را فراهم نکنید و در کمال آرامش با او صحبت کنید تا در مقابل خواستههای شما احساس مسئولیت کند.
انتظار نداشته باشید خودشش حدس بزند
از احساساتتان خجالت نکشید و فکر نکنید که بیمعنی یا بیاهمیت هستند. فکر نکنید که او باید احساساتتان را حدس بزند و اگر سکوت کرده است به خاطر این است که به آنها اهمیت نمیدهد. با اعتماد به نفس در موردشان با او صحبت کنید. شاید برخی از حرفهایتان بهنظرش عجیب، غریب و اغراق شده باشد پس باید توضیحاتتان را کامل کنید و بگویید که این مسائل چه تاثیری روی شما میگذارد.
ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی
آینده / استارت آپ
استارتآپها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟
استارت آپ
صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا
اخبار / استارت آپ
اپلیکیشن شارژاپ
گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب
جذابترین ایدههای B2B در سال 2020
استارت آپ
تعریف استارت آپ startup
دانشنامه / استارت آپ / مقاله
۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند
استارت آپ
ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید
راهکارها و ترفند ها / استارت آپ
استارتآپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان
استارت آپ
شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی
استارت آپ
برنامه شبکه اجتماعی تیندر
گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ
10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان
استارت آپ
پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی
آینده / استارت آپ
ایده های استارتاپی فراموش شده
دورنما / بازار / استارت آپ
اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد
استارت آپ
بررسی مهمترین چالشهای تیمهای استارتاپی
استارت آپ
نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات
گفت و گو / بازار / استارت آپ
مصاحبه با مدیرعامل و بنیانگذار استارتاپ Moz
گفت و گو / استارت آپ
آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب
استارت آپ
راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی
استارت آپ
معرفی هشت استارتآپ موفق ایرانی در حوزه فینتک
استارت آپ
اولین مرورگر شرعی دنیا
استارت آپ
از صفر تا پیست
استارت آپ
معرفی برترین استارتاپهای CES 2019
اخبار / استارت آپ
ازدواج با فرد ثروتمند یا خوش اخلاق
سبک زندگی / برترین ها
هدف از تشکیل خانواده چیست
سبک زندگی
اول عاشق شویم، بعد ازدواج کنیم
سبک زندگی
خانواده چیست
سبک زندگی
مشاوره خانواده چیست؟
سبک زندگی
اولویتهای پسانداز خانواده چیست؟
سبک زندگی
هزینه های خانواده چیست؟
سبک زندگی
راهکار بیشتر حرف زدن اعضای خانواده چیست؟
سبک زندگی
چرخه زندگی و خانواده چیست؟
سبک زندگی
اهداف و اصول تشکیل خانواده
سبک زندگی
آموزش جنسی نادرست به سبک خانم جلسه ای
سبک زندگی
لطفا تماشاچی آزار زنان نباشید!
سبک زندگی
کودک آزاری؛ از نشانهها و دلایل تا درمان
گزارش / سبک زندگی / پرورش کودکان
روش های تعیین هدف و مسیر زندگی برای رسیدن به موفقیت
سبک زندگی
مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
تمامی حقوق برای سایت فوق محفوط است.
S-TECH: ایرانی توانمند | Powered by: مجله اینترنتی دیپروتد