مجله اینترنتی دیپروتد

ریشه های عمیق اجتماعی و اقتصادی

11/1 1397
در مرحله اول با توجه به تاثیر مقدار دندانه و رنگزا بر فام رنگی،مقدار بهینه آنها انتخاب شده است.در مرحله دوم تاثیر زمان اضافه کردن دندانه در 4 حالت متفاوت را بر عمق رنگی و ثبات شستشویی بررسی کرده ایم.آزمایشات بر اساس تغییر و بررسی کمیتها و کیفیت های قابل اندازه گیری از فبیل مقدار رنگزا،مقدار دندانه،زمان افزودن دندانه،تفییر شید و ثبات شستشویی طراحی شده است.مقایسه نتایج به صورت بصری انجام گرفته است.



منبع :
لینک :
کد مطلب: 9160
تاریخ و زمان انتشار: 1 بهمن 1397, 16:47
واژگان کلیدی:
پیوند کوتاه نوشتار:
https://deeprooted.ir/9160
نوشتار های پیشین نویسنده:
  • رنگرزی پشم با رنگینه های پوست گردو،روناس،قرمز دانه
  • دستیابی به فام زرد فرش ایرانی با رنگزای طبیعی خوشک
  • مقایسه مختصات رنگی و اختلاف رنگ CIE LAB کالای پشمی رنگرزی با روناس
  • مقایسه ی روش رنگرزی الیاف پشمی با رنگزا های طبیعی
  • سئو چیست؟
  • سئو چیست؟
  • مروری بر راهکارهای کشورهای جهان در برابر زلزله از آمریکا تا ژاپن
  • طراحی فرش در گذر زمان
  • ثبات شستشویی در رنگرزی با روناس و اسپرک
    سمت نو
    اخبار

    رویدادها
    کسب و کار های نوپا

    TED

    معرفی کتاب

    سبک زندگی

    معرفی سایت