فیس‌بوك عامل تزلزل بنیان خانواده
دیپروتد فیس‌بوك عامل تزلزل بنیان خانواده 
كارشناسان معتقدند استفاده زوج ها و به خصوص زوج های جوان از فیس بوك بر روابط عاطفی و زناشویی آنان تاثیر منفی می گذارد.

به گزارش دیجیتال ترندز، یكی از جدیدترین رویدادهایی كه موجب تشدید اعتراض ها به عملكرد فیس بوك در این زمینه شده برنامه ای در این سایت موسوم به Breakup Notifier است كه به كاربران امكان می دهد وضعیت روابط دوستانشان را در سایت فیس بوك پیگیری كنند.

این برنامه تنها سه روز پس از عرضه توسط بیش از 3.7 میلیون نفر از كاربران فیس بوك مورد استفاده قرار گرفت.
برنامه یاد شده در واقع به هر كاربر اجازه می داد حریم شخصی دوستانش را نقض كند و در مورد روابط خصوصی و عاطفی وی فضولی كند. این مساله باعث اعتراض بسیاری از كاربران فیس بوك نیز شده بود.

اعتراض ها به این برنامه تا بدان حد گسترش یافت كه فیس بوك برای حفظ اعتبار خود مجبور شد استفاده از آن را ممنوع و بلوكه كند. برنامه یاد شده بعد از تغییر وضعیت روابط عاطفی هر كاربر با ارسال ایمیلی دوستان وی در فیس بوك را از این مساله مطلع می كرد كه این امر به مذاق بسیاری از كاربران فیس بوك خوش نیامده بود.

در سال های اخیر فیس بوك بارها به علت انتشار برنامه هایی كه موجب جاسوسی در احوال شخصی كاربران یا نقض حریم شخصی آنان می شد، مورد انتقاد شدید قرار گرفته است.

"فیس‌بوك، مخوف‌ترین شبكه‌ جاسوسی"

جولین آسانژ، بنیان‌گذار "ویكی‌لیكس " در گفت‌وگویی با نشریه‌ "راشیا تودی "، شبكه‌ اجتماعی "فیس‌بوك " را "مخوف‌ترین شبكه‌ی جاسوسی كه تا به‌حال ساخته شده است " نامید.

جولین آسانژ گفت: "فیس‌بوك " بانك اطلاعاتی از نام و احوال و سابقه‌ی افراد است كه كاربران به شكل داوطلب این داده‌ها را تكمیل می‌كنند و به دست خود در اختیار سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی و در راس اش سرویس امنیتی آمریكا یعنی "سیا " قرار می‌دهند.

جولین آسانژ، بنیان‌گذار "ویكی‌لیكس " در گفت‌وگویی با نشریه‌ "راشیا تودی "، شبكه‌ اجتماعی "فیس‌بوك " را "مخوف‌ترین شبكه‌ی جاسوسی كه تا به‌حال ساخته شده است " نامید.

آسانژ در گفت‌وگو با این نشریه‌ روسی گفته است به عقیده‌ی او "فیس‌بوك " بانك اطلاعاتی از نام و احوال و سابقه‌ی افراد است كه كاربران به شكل داوطلب این داده‌ها را تكمیل می‌كنند و به دست خود در اختیار سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی و در راس اش سرویس امنیتی آمریكا یعنی "سیا " قرار می‌دهند.

جولین آسانژ گفته است: هركس كه دوستی را به صفحه‌ی خود در فیس‌بوك اضافه می‌كند، باید بداند كه به شكل مجانی دارد به سرویس امنیتی و اطلاعاتی آمریكا سرویس می‌دهد و بانك اطلاعاتی آن‌ها را تكمیل می‌كند. " اوالبته تاكید می‌كند كه به هیچ‌وجه فكر نمی‌كند مالك اصلی "فیس‌بوك " دولت آمریكاست، اما این حقیقت كه سرویس اطلاعاتی امنیتی آمریكا به داده‌های ثبت‌شده در "فیس‌بوك " دسترسی دارد، به اندازه كافی خطرناك و نگران‌كننده است.

آسانژ معتقد است: آمریكا هر زمان بخواهد می‌تواند فشار سیاسی و حقوقی لازم را به فیس‌بوك وارد كند تا این داده‌ها در اختیارش قرار گیرد.

آسانژ در گفت‌وگو با "راشیا تودی " از صنعت رسانه‌های جهانی و به‌ویژه رسانه‌های جریان اصلی نیز انتقاد كرده و گفته است این رسانه‌ها حقیقت را دست‌كاری شده در اختیار افكار عمومی قرار می‌دهند و كار چندانی برای جلوگیری از وقوع جنگ یا مقابله با نظام‌های فاسد انجام نمی‌دهند.


0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید