گوگل روی استارتاپ رباتیک UiPath سرمایه‌گذاری کرد
گوگل روی استارتاپ رباتیک UiPath سرمایه‌گذاری کرد پتانسیل‌های بالای استارتاپ اتوماسیون و رباتیک UiPath و قدرت ارزش‌آفرینی آن برای مشتریان، به‌شدت نظر سرمایه‌گذاران سیلیکون ولی را جلب کرده است.
بزرگترین سرمایه‌گذاران سیلیکون ولی در حال سرمایه‌گذاری روی شرکت نرم‌افزاری رباتیک UiPath هستند. این شرکت در حال حاضر به‌لطف دومین دوره‌ی جذب سرمایه‌ی خود، سه میلیارد دلار ارزش دارد.

،UiPath اعلام کرد که در سری C فاندینگ، ۲۲۵ میلیون دلار سرمایه جذب کرده است. CapitalG گوگل، Sequoia و Accel، سرمایه‌گذارانی بودند که روی این شرکت سرمایه‌گذاری کردند. آخرین دور فاندینگ این شرکت، شش ماه پیش ینی مارس ۲۰۱۸ بود. در آن زمان UiPath حدود ۱۵۳ میلیون دلار سرمایه جذب کرد و ۱.۱ میلیارد دلار ارزش‌گذاری شد.

گرچه UiPath خود را یک شرکت نرم‌افزاری اتوماسیون پردازش رباتیک (PRA) می‌نامد، ولی این شرکت درزمینه‌ی تجهیزات متالیک یا چرخ‌های لاستیکی با کشش بالا فعالیت نمی‌کند. UiPath با استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، به شرکت‌های نرم‌افزاری کمک می‌کند پروسه‌های تکراری کسب‌وکار خود را خودکار کنند. همان‌طور که وب‌سایت این شرکت توضیح می‌دهد، این نرم‌افزار با سایر برنامه‌ها و اپلیکیشن‌ها وارد تعامل می‌شود، درست همان‌طور که انسان‌ها با برنامه‌ها کار می‌کنند. اما تفاوت اینجا است که این نرم‌افزار هرگز نمی‌خوابد، هیچ اشتباهی مرتکب نمی‌شود و هزینه‌ی بسیار پایین‌تری نسبت به حقوق و دستمزد یک کارمند می‌طلبد. لایلا استاردی، یکی از شرکای CapitalG می‌گوید:

 ما عمیقاً بر این باوریم که PRA مسیر اصلی سازمان‌ها برای بهره‌گیری از هوش مصنوعی است و UiPath این پتانسیل را با رشد بی‌نظیر خود و تأثیرات فوق‌العاده‌ی مشتری، اثبات می‌کند.
    ریچ وانگ، یکی از شرکای Accel نیز این دیدگاه را تائید می‌کند. او می‌گوید:

 من همیشه از پویایی بازار هوش مصنوعی و اتوماسیون پردازش رباتیک شگفت‌زده می‌شوم. UiPath به‌خوبی ثابت کرده که پلتفرم این شرکت، در کوتاه‌ترین زمان ارزش فوق‌العاده بالایی به مشتریان ارائه می‌کند. ما معتقدیم که شرکت‌ها، هنوز در ابتدای راه استفاده‌ی گسترده از اتوماسیون و هوش مصنوعی هستند.

دانیل دینس، مهندس سابق مایکروسافت که اصالتاً رومانیایی است، در سال ۲۰۰۵ شرکت UiPath را در نیویورک تأسیس کرد. اما این شرکت در سال‌های اخیر به‌خوبی دیده شد و اوج گرفت.

این شرکت اعلام کرده که اخیراً ۶ مشتری سازمانی جدید را به پایگاه خود اضافه کرده و به‌دنبال جذب سه شرکت دیگر، یعنی BMW Group، Autodesk و Huawei است. سال گذشته این استارتاپ تعداد کارمندان خود را ۳۰۰ درصد افزایش داد و طبق برنامه، تا پایان سال ۲۰۱۸ شمار پرسنل استخدامی آن به ۱۷۰۰ کارمند خواهد رسید. دینس در بیانیه‌ای گفت:

 ما آینده‌ای را می‌سازیم که در آن هر کارمند قادر باشد وظایف تکراری، خسته‌کننده و وقت‌گیر خود را خودکارسازی کند. در آینده، کارمندان به‌راحتی می‌توانند روی حل مشکلات خلاق و چالش‌برانگیز متمرکز شوند.

 پلتفرم ما با پتانسیلی باورنکردنی، دروازه‌ی حرکت مشتریان به سمت دنیای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین است



0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید