بزرگترین سرمایه گذاری در استارتاپ های 2018
بزرگترین سرمایه گذاری ها در استارتاپ های مستعد رشد و با ریسک بالا در 2018 سه شرکت در ایالات متحده موفق شدند در سال ۲۰۱۸ بیش از ۱ میلیارد دلار جذب سرمایه داشته باشند. در این سال انتظار می‌رفت که سرمایه گذاری خطر پذیر در همه‌ی استارتاپ‌های آمریکایی برای اولین بار از ۱۰۰ میلیارد دلار عبور کند. در این مطلب قصد داریم نگاهی داشته باشیم به بزرگترین سرمایه گذاری ها در استارتاپ های مستعد رشد و البته با ریسک بالا در سال میلادی جاری. در این بین نام شرکت Softbank بیش از سایر سرمایه گذارها به چشم می خورد.
اپیک گیمز: ۱.۲۵ میلیارد دلار
با درخشش بازی محبوب Fortnite خیلی دور از ذهن نبود که بسیاری از سرمایه گذاران بخواهند پول خود را در اختیار شرکت سازنده‌ی آن یعنی اپیک گیمز قرار دهند. در ماه اکتبر، اپیک گیمز سرمایه گذاری ۱.۲۵ میلیارد دلاری روی شرکت خود را اعلام کرد. این شرکت با کمک مالی و سرمایه گذاری شرکت‌هایی چون KKR، آیکونیک کپیتال، اسمش ونچرز، وولکان کپیتال، کلاینر پرکینز و لایت اسپید ونچرز به بهبود عملکرد فورتنایت ادامه داد. انتظار می‌رود فورتنایت به تنهایی بتواند ۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ درآمدزایی داشته باشد.

این درآمد بسیار مناسب توسط اپیک گیمز در حالی اتفاق می‌افتد که در سال گذشته شاهد افزایش چشمگیر سرمایه گذاری در صنعت بازی‌های ویدیویی بودیم. بر اساس گزارشات Crunchbase سرمایه گذاری روی این صنعت نسبت به سال گذشته حدود ۷۵ درصد افزایش داشته و به ۷۰۱ میلیون دلار در نیمه‌ی اول ۲۰۱۸ رسیده بود.
اوبر: ۱.۲ میلیارد دلار
یکی از بیشترین سرمایه گذاری‌های سال ۲۰۱۸ از آن شرکت اوبر است. معامله‌ی ۱.۲ میلیارد دلاری این شرکت با Softbank در سال ۲۰۱۷ از مهمترین و بزرگترین معاملات محسوب می‌شود. چرا که در وهله‌ی اول منجر به میلیاردر شدن بنیان گذار این شرکت یعنی «تراویس کالانیک» شد و پای Softbank را به عنوان اصلی‌ترین سهام دار این شرکت محکم کرد.

این معامله همچنین ارزش شرکت سان فرانسیسکویی را حدود ۲۰ میلیارد دلار افزایش داد و آن را به ۷۲ میلیارد دلار رساند.
آزمایشگاه جول: ۱.۲ میلیارد دلار
جول یکی از شرکت‌هایی بود که موفق شد در سال ۲۰۱۸ بیشترین سرمایه گذاری پر خطر را دریافت کند. این شرکت با سرمایه گذاری ۱.۲ میلیارد دلاری از سوی تایگر گلوبال، فیدلتی و چند شرکت دیگر تا اواسط سال ۲۰۱۸ میلادی همراه بود.

سپس در ماه جاری، سازنده‌ی سیگار‌های الکتریکی سرمایه گذاری ۱۲.۸ میلیارد دلاری مارلبرو را پذیرفت که ارزش شرکت را به ۳۸ میلیارد دلار رساند. این شرکت موفق شد در کمتر از ۷ ماه پس از اولین سرمایه گذاری خطرپذیر، به ارزش گذاری ۱۰ میلیارد دلاری برسد که چهاربرابر فیسبوک سریعتر بود. به نظر می‌رسد سال ۲۰۱۹ بتواند سالی فوق العاده برای این شرکت باشد.
مجیک لیپ: ۹۶۳ میلیون دلار
یکی از شرکت‌هایی که سرمایه گذاری پر خطر مناسبی را در سال ۲۰۱۸ دریافت کرد، مجیک لیپ بود. این شرکت که در حوزه‌ی تولید سخت افزار‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده فعالیت می‌کند موفق شد برای تولید قطعات خود ۲ میلیارد دلار از سرمایه گذاران خود دریافتی داشته باشد.

کلیدی‌ترین سرمایه گذاران مجیک لیپ که ارزش گذاری این شرکت را به ۶.۳ میلیارد دلار رساندند، Temasek و AT&T بودند. این شرکت همچنین توسط شرکت‌های معروفی همچون گوگل، علی بابا و اکسل اسپرینگر پشتیبانی می‌شود.
اینستاکارت: ۶۰۰ میلیون دلار
اینستاکارت در زمینه‌ی ارسال سبزیجات به خانه‌ی افراد در آمریکا فعالیت می‌کند و برای شروع نیاز به سرمایه گذاری عظیمی داشته است. این شرکت از سال ۲۰۱۲ به صورت هر ساله نیاز خود به سرمایه گذاری پر خطر را افزایش داده. اواسط مهرماه این شرکت موفق شد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه جذب کند تا ارزش شرکت به ۷.۶ میلیارد دلار برسد. این شرکت که از سان فرانسیسکو مدیریت می‌شود موفق شده حدود ۱.۶ میلیارد دلار سرمایه از شرکت‌های Coatue Management، ترایو کپیتال، کنعان کپیتال، آندریسن هورویتز و چند شرکت دیگر داشته باشد.
کترا: ۸۶۵ میلیون دلار
یکی از شرکت‌هایی که Softbank در سال ۲۰۱۸ روی آن سرمایه گذاری ۸۶۵ میلیون دلاری داشت کترا بود که دارای ارزش گذاری ۳ میلیارد دلاری بود. کترا یک استارتاپ در زمینه‌ی تکنولوژی است که به تولید و طراحی ساختمان‌ها می‌پردازد. این شرکت از SoftBank، فاکس کان، گرین اوکس کپیتال و چند شرکت دیگر موفق به دریافت سرمایه ۱.۱ میلیارد دلاری شده است.
اوپن دور: ۷۲۵ میلیون دلار
اوپن دور یک استارتاپ در زمینه‌ی بازار املاک و مستقلات است که موفق شد با کمک Softbank سرمایه گذاری ۷۲۵ میلیون دلاری در سال داشته باشد تا ارزش این شرکت به ۲.۵ میلیارد دلار برسد. این شرکت همچنین توسط شرکت‌هایی نظیر Fifth Wall Ventures، GV، آندریسن هوروویتز و چندی دیگر پشتیبانی می‌شود.
لیفت: ۶۰۰ میلیون دلار
یکی از رقبای بزرگ شرکت اوبر که در سال ۲۰۱۲ توسط «لوگان گرین» و «جان زیمر» بنیان گذاری شد، تنها در ایالات متحده و کانادا فعالیت می‌کند اما موفق شد نزدیک به ۵ میلیارد دلار از شرکت‌های KKR، می فیلد، دیدی چوکسینگ، فلادگیت و چندی دیگر سرمایه دریافت کند.
پلوتون: ۵۰۰ میلیون دلار
رشد پلوتون در سال ۲۰۱۸ با عرضه‌ی تردمیل ۴ هزار دلاری چند برابر شد و باعث شد این شرکت به سرمایه‌ی ۵۰۰ میلیون دلاری دست پیدا کند و دارای ارزش ۵ میلیارد دلاری شود. استارتاپ نیویورکی که عموما از آن تحت عنوان نت فلیکس ورزشی یاد می‌شود نزدیک به ۱ میلیارد دلار سرمایه گذاری پر خطر در شش سال فعالیت خود به دست آورده است. این شرکت توسط ال کترتون، ترو ونچرز، تایگر گلوبال و چند شرکت دیگر پشتیبانی می‌شود.
0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید