نسیم اقدم، مظنون تیراندازی در دفتر مرکزی یوتیوب
نسیم اقدم، مظنون تیراندازی در دفتر مرکزی یوتیوب
بنا بر اعلام مقامات پلیس آمریکا زنی ۳۹ ساله به نام نسیم نجفی اقدم مظنون تیراندازی روز سه‌شنبه در مقر یوتیوب در شهر سن برونوی ایالت کالیفرنیا بوده و در نهایت در همان محل تیراندازی کشته شده است.

ادعا می‌شود که او با یک اسلحه کالیبر ۹ میلیمتری در این ساختمان اقدام به تیراندازی کرده و چهار نفر را زخمی کرده است و درنهایت نیز با شلیک گلوله به خود، به زندگیش پایان داده است.

پلیس با رد «تروریستی» بودن این حادثه اعلام کرد که به نظر می‌رسد این تیراندازی در پی یک اختلاف شخصی روی داده و خانم اقدم دست‌کم یکی از قربانیان این حادثه را می‌شناخته است.

پدر نسیم اقدم، مظنون حمله به یوتیوب: به پلیس هشدار داده بودم

پدر مهاجم احتمالی به ساختمان مرکزی یوتیوب در گفتگو با روزنامه (Bay Area News Group ) خلیج سانفرانسیکو گفته است که به دلیل «نفرت» دخترش از کمپانی یوتیوب به پلیس درباره احتمال رفتن او به سمت پردیس مرکزی این شرکت هشدار داده بود.

اسماعیل اقدم می‌گوید که روز دوشنبه پس از اینکه دخترش به تماس‌های تلفنی پاسخ نداده به پلیس مراجعه کرده و گم شدن نسیم اقدم را به پلیس گزارش کرده است. پدر خانم اقدم می‌گوید که به پلیس هشدار داده بود که احتمال دارد دخترش به سمت ساختمان کمپانی یوتیوب رفته باشد.

آقای اقدم گفته است که ساعت ۲ صبح روز سه شنبه پلیس شهر «مانتین ویو» در تماس با منزل وی گفته است که دخترش را در حالی که در ماشین خود خوابیده بود، پیدا کرده اند.

کتی نلسون، سخنگوی پلیس مانتین ویو ضمن تائید دریافت گزارش ماموران درباره پیدا کردن زنی با همین نام در حالی که در ماشین خود خوابیده بوده است، گفت که این زن از پاسخ دادن به سوالات ماموران پلیس سرباز زده بود. خانم نلسون درباره ادعای پدر مظنون این حادثه در هشدار دادن به پلیس، واکنشی نشان نداد.
«تنفر» نسیم اقدم از یوتیوب به دلیل حذف ویدئو و عدم پرداخت پول

نسیم نجفی اقدم در سن دیه گو زندگی می‌کرد و در شبکه یوتیوب صفحه شخصی داشت. او که گفته می‌شود گیاهخوار بوده و به عنوان مدافع حقوق حیوانات فعالیت داشته، در ژانویه سال ۲۰۱۷ میلادی ویدئویی را منتشر و در آن ادعا کرد که یوتیوب در قبال محتویات صفحۀ او دست به «تبعیض و فیلتر» زده است.

اسماعیل اقدم، پدر مظنون ایرانی حمله به ساختمان مرکزی یوتیوب در مصاحبه با روزنامه محلی گفته است که وی به دلیل متوقف شدن پرداخت پول از سوی این شرکت برای ویدئوهایش از آنها عصبانی بود.

خانم اقدم علاوه بر یوتیوب، دارای صفحه‌های مختلفی در دیگر شبکه‌های اجتماعی نیز بود. او در این صفحه‌ها ادعا کرده بود که در ماههای اخیر شاهد کم شدن شمار بازدیدکنندگان ویدئوهایش در صفحه یوتیوب بوده است. او گفته بود که یوتیوب ویدئوهایش را سانسور می‌کرده و در قبال انتشار این ویدئوها پولی هم به او پرداخت نمی‌کرده است.

مظنون احتمالی حمله به ساختمان یوتیوب پیش از این ادعا کرده بود که این وبسایت، ویدئوهای وی را سانسور و حذف می‌کند. او در ویدئوی اعتراضی خود می‌گوید: «برای ویدئوی تمرینات ورزشی من محدودیت سنی تماشاچی قرار داده‌اند در حالی که هیچ چیز حساس و بدی در آن وجود نداشت....درحالی که خیلی خواننده‌ها مانند نیکی مناژ و مایلی (سایروس) که صحنه های نامناسب برای کودکان دارد مجاز است.»

نسیم اقدم فوریه سال ۲۰۱۷ میلادی در یک پست فیسبوکی اعلام کرد که «در یوتیوب فرصت برابر برای رشد وجود ندارد».

وی در صفحه وب‌سایت شخصی خود با نام «نسیم سبز» درباره آنچه «کانال های هرز» می‌نامید ویدئوهایی منتشر می‌کرد و می‌گفت که در حالی که این تصاویر اجازه انتشار دارند، ویدئوهای وی در یوتیوب سانسور می‌شود.

زخمی‌شدگان حادثه تیراندازی در پردیس یوتیوب

حادثۀ تیراندازی در مقر یوتیوب روز سه‌شنبه در ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه به وقت محلی آغاز و بلافاصله پلیس در محل حاضر شد.

گفته می‌شود در روز حادثه خانم اقدم در ساعت ۱۲ و ۴۵ دقیقه در حالی که روسری بر سر و عینک آفتابی بر چشم داشته است وارد پردیس یوتیوب شده است. او کارمند یوتیوب نبوده و کارت شناسایی نیز به همراه نداشته است.

در این حادثه در مجموع چهار تن زخمی شده و سه نفر مورد اصابت مستقیم از سوی مهاجم این حادثه قرار گرفته‌اند: یک مرد ۳۶ ساله و یک زن ۳۲ ساله که به شدت مجروح شدند و در وضعیت حیاتی قرار دارند و یک زن ۲۷ ساله که جراحات او تحت کنترل است.

یکی از کاربران توییتر که خود را از کارمندان یوتیوب معرفی کرده است در پستی توییتری اعلام کرد که با آغاز تیراندازی‌ها مجبور شده است به همراه شماری از همکارانش در یکی از اتاق‌های این مقر پنهان شود تا اینکه درنهایت امکان خروج آنها فراهم شود.

ساختمان مرکزی کمپانی یوتیوب در حدود ۲۰ کیلومتری پردیس گوگل قرار دارد و دست‌کم ۱۱۰۰ نفر در آنجا مشغول به کار هستند.
0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید