حمله نسیم اقدم به مقر یوتیوب سه زخمی بر جای گذاشت
حمله نسیم اقدم به مقر یوتیوب سه زخمی بر جای گذاشت نسیم اقدم، شهروند آمریکایی و ایرانی‌تبار، با حمله به مقر یوتیوب باعث زخمی‌ شدن سه نفر شد و در نهایت خودکشی کرد
به گفته‌ی پلیس کالیفرنیا، بامداد امروز به‌ وقت ایران، زنی با حمله به مقر یوتیوب در کالیفرنیای شمالی، باعث‌ زخمی‌ شدن سه نفر شد و در نهایت خودکشی کرد. رسانه‌های آمریکایی، مظنون این حادثه را شهروند آمریکایی و ایرانی‌تبار به‌ نام نسیم اقدم اعلام کرده‌اند و  دلیل وقوع آن را اختلافات محلی عنوان می‌کنند. در حادثه‌ی تیراندازی یوتیوب، دو زن ۳۲ و ۲۷ ساله زخمی شده‌اند و مردی ۳۶ ساله در وضعیت وخیمی به سر می‌برد،؛ خبرهای منتشرشده حکایت از آن دارند که این مرد، دوست نسیم اقدم بوده است. گفته می‌شود چنین «تیراندازی‌های سریعی» معمولا توسط مردان انجام می‌شود؛ زیرا به‌گزارش FBI، از ۱۶۰ حادثه‌ی تیراندازی بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۳، تنها ۶ مورد توسط زنان انجام شده است.
آنچه رخ داد

گفته می‌شود مظنون با یک سلاح دستی به یکی از ایوان‌های بیرونی و محوطه‌ی غذاخوری دفتر یوتیوب سن برونو، سن‌فرانسیسکو نزدیک شده و شروع به تیراندازی کرده است. اد باربرینی، رئیس‌پلیس سن برونو، می‌گوید افسران پلیس حدود ساعت ۱۲:۴۸ به‌ وقت محلی (۱۲:۱۸ بامداد به‌ وقت ایران) به محل حادثه رسیده و با «صحنه‌ی آشفته‌ای» مواجه شده‌اند که در آن چندین نفر در حال فرار بودند.

تصاویر منتشر‌شده در تلویزیون محلی، کارکنان یوتیوب را در وضعیتی نشان می‌دهند که با دستان گره‌خورده در پشت سر، از ساختمان خارج می‌شوند. تصاویر دیگر، افراد تخلیه‌شده را نشان می‌دهند که صفی تشکیل داده‌اند تا به‌صورت تک‌تک توسط پلیس بازرسی بدنی شوند.

به‌گفته‌ی رئیس‌پلیس سن برونو، یک نفر مقابل مقر یوتیوب در وضعیتی پیدا شد که در اثر اصابت گلوله، زخمی شده بود. باربرینی می‌گوید پس از دقایقی، زن دیگری شناسایی شد که به‌ نظر می‌رسید به خود شلیک کرده است. پس از مدتی، دو زخمی دیگر در مجاورت مقر یوتیوب شناسایی شدند.
یکی از کارکنان یوتیوب در رستوران فست‌فود مجاور مقر این شرکت، به شبکه‌ی KTVU‌ فاکس گفت در این حادثه به زنی کمک کرده است که از ناحیه‌ی ساق پا تیر خورده بود. او می‌گوید برای بستن موقت شریان پای این زن تا زمان رسیدن نیروهای امدادی، از یک ریسمان استفاده کرده است.

چند نفر از کارکنان یوتیوب، در حین رخ دادن این حادثه، توییت‌هایی درباره‌ی آن منتشر کرده‌اند. تاد شرمن، مدیر محصول یوتیوب، می‌گوید پس از تیراندازی، مردم با وحشت از ساختمان گریختند. وادیم لاوروسیک، یکی دیگر از کارکنان یوتیوب، در توییت خود می‌گوید با چند تن دیگر از کارکنان در یک اتاق گیر افتاده بودند؛ او پس از مدتی اعلام کرد که از ساختمان خارج شده است.

سه زخمی این حادثه‌ به بیمارستان عمومی زاکربرگ در سن‌فرانسیسکو منتقل شده‌اند. مقامات رسمی می‌گویند وضعیت زن ۳۲ ساله وخیم است؛ اما زن ۲۷ ساله در وضعیت بهتری به سر می‌برد. طبق اعلام رئیس‌پلیس سن‌برونو، فرد چهارمی که حین فرار از ناحیه‌ی قوزک پا دچار آسیب شده‌ بود، به بیمارستان منتقل شده است.

در مقر یوتیوب حدود ۱۷۰۰ نفر مشغول به‌ کار هستند و همان‌طور که احتمالا می‌دانید، این شرکت در مالکیت گوگل قرار دارد.
مظنون چه کسی بود؟

برخی از رسانه‌های آمریکایی، مظنون این حادثه را نسیم اقدم، شهروند ایرانی‌تبار و ۳۹ ساله‌ی کالیفرنیا عنوان کرده‌اند. او چندین ویدیو در یوتیوب منتشر کرده و در یکی از آن‌ها، این پلتفرم را به تبعیض و فیلتر‌ کردن پست‌هایش متهم کرده بود.

پس از وقوع حادثه‌ی اخیر، یوتیوب اکانت نسیم اقدم را از بین برد و حساب‌های کاربری اینستاگرام و فیسبوک او نیز حذف شد. نسیم اقدم در وب‌سایت شخصی خود یوتیوب را به‌ اتخاذ اقداماتی برای جلوگیری از بازدید کاربران از ویدیوهایش متهم کرده است. او در این باره چنین نوشت:

    در یوتیوب یا هیچ وب‌سایت اشتراک‌گذاری ویدیوی دیگری، فرصت رشد برابر وجود ندارد. کانال شما تنها زمانی رشد خواهد کرد که آن‌ها بخواهند!
    واکنش‌ها چگونه بود؟

کریس دیل، سخن‌گوی یوتیوب، عملکرد پلیس را در این حادثه ستایش کرد. او چنین می‌گوید:

    امروز کل جامعه‌ی یوتیوب و تمام کارکنان آن، قربانی حادثه بودند. قلبمان همراه با تمام کسانی است که در این حمله‌ دچار آسیب شدند.

شبکه‌ی اجتماعی توییتر اعلام کرد که از وقوع این حادثه شوکه شده است و هرگونه انتشار اطلاعات اشتباه در این خصوص را پایش می‌کند. بزرگان حوزه‌ی فناوری همچون تیم کوک (مدیرعامل اپل)،  ساندار پیچای (مدیرعامل گوگل) و ساتیا نادلا (مدیرعامل مایکروسافت) طی توییت‌هایی ضمن ابراز تأثر از وقوع این حادثه، با آسیب‌دیدگان آن و کارکنان یوتیوب و گوگل همدردی کرده‌اند. دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده نیز ضمن اعلام آگاه‌ شدن از وقوع این حادثه، با بازماندگان همدردی کرد.
0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید