سرمایه گذاری فضای استارتاپی در اختیار بخش خصوصی
سرمایه گذاری فضای استارتاپی در اختیار بخش خصوصی
در حاشیه چهارمین روز برگزاری نمایشگاه الکامپ، کانون نهادهای سرمایه گذاری ایران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و نظام صنفی رایانه ای کشور با هدف مشارکت در تامین مالی حوزه فناوری و آی تی تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

در این مراسم علی ناظمی، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی عنوان کرد: دولت در سود و زیان پروژه‌های استارتاپی شریک‌ می‌شود و ریسک سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه فناوری کنترل می شود.  
وی خاطرنشان کرد: بر اساس این تفاهم نامه ارزیابی، انتخاب، نظارت و مدیریت سرمایه گذاری در فضای استارتاپی همگی در اختیار بخش خصوصی است و صندوق نوآوری شکوفایی در کنار سایر ارکان‌های این تفاهم‌نامه تلاش می‌کند بدون دخالت، در قالب سرمایه‌گذاری اکوسیستم نوآوری را در  بحث ارتباطات حمایت کند.



سعید اسلامی بیدگلی، دبیرکل کانون نهادهای سرمایه گذاری نیز در خصوص جزییات این تفاهم نامه به پایگاه خبری بازار سرمایه (سنا)، گفت: این تفاهم نامه با هدف سرمایه گذاری مشارکتی صندوق های جسورانه و صندوق نوآوری و شکوفایی به امضا رسید و نشان دهنده تغییر رویکرد دولت در نحوه تامین مالی استارتاپ ها و همچنین به رسمیت شناختن نهادهای مالی فعال بازار سرمایه در حوزه فناوری است.  



عضو شورایعالی بورس ضمن بیان اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نظام صنفی یارانه ای و به ویژه صندوق نواوری و شکوفایی برای تامین مالی حوزه استارتاپی کشور رویکرد جدیدی را آغاز کرده اند، افزود: امضای این تفاهم نامه گامی برای اثبات تغییر نگاه دولت در نحوه تامین مالی حوزه فناوری بود و عملا سرمایه گذاری از طریق صندوق ها جانشین وام در تامین مالی فعالیت استارتاپ ها شد.



دبیرکل کانون نهادهای سرمایه گذاری افزود: همچنین به موجب این تفاهم نامه بررسی امکان سرمایه گذاری در فضای استارتاپی به بخش خصوصی واگذار شد و در هر جایی که امکان سرمایه گذاری بخش خصوصی وجود داشته باشد صندوق نوآوری و شکوفایی نیز به میزان دو تا چهار میلیارد تومان مشارکت می کند.



سعید اسلامی افزود: با این تفاهم نامه فرصتی فراهم می شود تا VC های بورسی در سرمایه گذاری های استارتاپی مشارکت بیشتری داشته باشند و عملا منابع مالی بیشتری به حوزه فناوری تزریق شود.



عضوشورایعالی بورس ادامه داد: امیدواریم با این تفاهم نامه تا پایان سال ۵۰ میلیارد تومان جذب فعالیت های استارتاپی شود و البته باید خود صندوق های VC نیز فعالیت بیشتری داشته باشند.
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید