افزایش مشارکت دانش آموزان کشورهای جهان اسلام در مسابقه دانش آموزی نور
افزایش مشارکت دانش آموزان کشورهای جهان اسلام در مسابقه دانش آموزی نور افزایش مشارکت دانش آموزان کشورهای جهان اسلام در مسابقه دانش آموزی نور

سورنا ستاری رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی ، در حاشیه آیین پایانی سومین دوره مسابقه دانش¬آموزی نور ، اظهار داشت: مسابقه دانش¬آموزی نور مانند هر سال بسیار خوب برگزار شد .
 آیین پایانی سومین مسابقه دانش آموزی نور با حضور سورنا ستاری؛ رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی ، مهدی صفاری نیا؛ مدیر بنیاد مصطفی ، علی مرتضی بیرنگ ، رئیس مرکز تعاملات بین‌المللی و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، اسفندیار معتمدی ، رییس اتحادیه معلمان فیزیک و بیش از 500 دانش آموز از مقاطع مختلف تحصیلی در محل حوزه هنری تهران برگزار شد .


سورنا ستاری ، در آیین پایانی مسابقه دانش آموزی نور؛ گرامیداشت ابن رزاز جزری گفت: با توجه به اینکه این مسابقه برای سومین سال و دوره برگزار شد ، کلیت این مسابقه را خوب ارزیابی می‌کنم 
ستاری برهمین اساس اضافه کرد: به هر حال برگزاری چنین مسابقات و دوره هایی برای دانش آموزان بسیار خوب است و می‌تواند مثمر ثمر واقع شود .

رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی در ادامه در پاسخ به این سوال که سومین دوره را به نسبت دوره های گذشته چگونه ارزیابی می کنید ، عنوان کرد: خیلی خوب برگزار شد و در این زمینه رشد داشتیم .

ستاری در خاتمه اعلام کرد: امسال فیلم‌های کوتاه 1700 اثر بود که نسبت به دوره گذشته ، 4 کشور دیگر نیز در مسابقه دانش آموزی نور شرکت کردند .

دور سوم مسابقه دانش آموزی نور به نام و بزرگداشت ابن رزاز جَزَری در بخش مدارس در حوزه رباتیک برگزار شد که الجزری از موثرترین دانشمندان در علم رباتیک و بدون شک بنیان گذار مکانیزم‌های مکانیکی در جهان بوده است که فراخوان این دور از مسابقه از ابتدای دی ماه سال گذشته منتشر شد و شهریور سال جاری پایان یافت . موضوع این دوره از مسابقه ، ساخت فیلم های علمی کوتاه یک دقیقه ای توسط دانش‌آموزان با موضوع ساخت ساز و کارهای (مکانیزم های) حرکتی و آزمایش‌هایی در مباحث مختلف مکانیک بود .

در سومین دوره مسابقه دانش آموزی نور ، پنج هزار و 122 دانش‌آموز در قالب 2 هزار و 183 گروه ثبت نام کردند و یک هزار و 733 فیلم به سایت دبیرخانه ارسال شد و اختتامیه آن نیز در 6 اردیبهشت ماه سال جاري در تالار اندیشه حوزه هنری تهران برگزار شد .

با برگزاری مسابقه دانش آموزی نور راه علمی جدیدی در مسیر پیشرفت بشریت ایجاد می شود

رئیس اتحادیه معلمان فیزیک گفت: با برگزاری مسابقاتی همچون مسابقه دانش آموزی نور راه های علمی جدیدی در مسیر پیشرفت بشریت ایجاد خواهد شد .

آیین پایانی سومین مسابقه دانش آموزی نور با حضور سورنا ستاری؛ معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ، مهدی صفاری نیا؛ مدیر بنیاد مصطفی ، علی مرتضی بیرنگ ، رئیس مرکز تعاملات بین‌المللی و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، اسفندیار معتمدی ، رییس اتحادیه معلمان فیزیک و بیش از 500 دانش آموز از مقاطع مختلف تحصیلی در محل حوزه هنری تهران برگزار شد .

 اسفندیار معتمدی ، رئیس اتحادیه معلمان فیزیک در آیین پایانی سومین دوره مسابقه دانش آموزی نور که با حضور دانش آموزان و شرکت کنندگان سومین دوره مسابقه دانش آموزی نور برگزار شد طی سخنانی ، اظهار داشت: دانشمندان کل جهان حدود 50 سال پیش سفینه هایی به فضا می‌فرستادند لذا دانشمندان ما نیز به آنها نگاه کردند و من به عنوان یک معلم با خود گفتم آیا روزی می‌رسد دست های ما هم به حرکت در بیاید که سفید را سیاه نکند ؟

رئیس اتحادیه معلمان فیزیک ادامه ‌داد: خوشبختانه آرام آرام از گوشه کنار کشور افرادی پیدا شدند و گفتند بله می‌توانیم محیطی به وجود بیاوریم که حاصل دست رنج خود ما باشد .

وی عنوان کرد: در کلاس‌های مختلف ، اغلب دانش آموزان وسیله علمی می‌ساختند . با گذشت زمان ، هر روز و هر سال در جریان کار دانش آموزان و دانشجویان قرار گرفتم و امروز دیدم دست‌های ما دارد سازنده می‌شود و دستهای ما مطابق با فرهنگ خودمان ابداع می کند .

رئیس اتحادیه معلمان فیزیک در ادامه این مطلب افزود: وقتی حرف از ساختن فیلم یک دقیق ه ای می‌شود میبینیم که پنج هزار دانش آموز با هم همکاری می‌کنند و حدود 1700 اثر از هفت کشور جهان شرکت می‌کنند که باعث خوشحالی ما است .

وی تصریح کرد: حالت بیداری در جوانان و دانش آموزان ما پیدا شده است و امیدواریم هر دانش آموزی که به کلاس درس می‌رود دستان سازنده داشته و سطح اندیشه بالاتری داشته باشد .

معتمدی با ابراز خرسندی از برگزاری چنین مسابقاتی بیان کرد: امیدواریم شکست‌هایی که قبل خوردیم را جبران کرده و راه جدیدی در مسیر پیشرفت بشریت پیدا کنیم .

معتمدی در خاتمه خاطرنشان کرد: آفرین بر معلمان و دانش آموزانی که در این مسیر کار کردند و موثر بودند و امیدواریم راهی که داریم ادامه پیدا کند .


دور سوم مسابقه دانش آموزی نور به نام و بزرگداشت ابن رزاز جَزَری در بخش مدارس در حوزه رباتیک برگزار شد که الجزری از موثرترین دانشمندان در علم رباتیک و بدون شک بنیان گذار مکانیزم‌های مکانیکی در جهان بوده است که فراخوان این دور از مسابقه از ابتدای دی ماه سال گذشته منتشر شد و شهریور سال جاری پایان یافت . موضوع این دوره از مسابقه ، ساخت فیلم های علمی کوتاه یک دقیقه ‌ای توسط دانش آموزان با موضوع ساخت ساز و کارهای (مکانیزم ‌های) حرکتی و آزمایش ‌هایی در مباحث مختلف مکانیک بود .



در سومین دوره مسابقه دانش آموزی نور ، پنج هزار و 122 دانش‌آموز در قالب 2 هزار و 183 گروه ثبت نام کردند و یک هزار و 733 فیلم به سایت دبیرخانه ارسال شد و اختتامیه آن نیز در 6 اردیبهشت ماه سال جاري در تالار اندیشه حوزه هنری تهران برگزار خواهد شد .
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید