موضوع دوره چهارم مسابقه دانش آموزی نور، مواد و تبدیلات انرژی است
موضوع دوره چهارم مسابقه دانش آموزی نور، مواد و تبدیلات انرژی است دبیر مسابقه دانش آموزی نور مطرح کرد
موضوع دوره چهارم مسابقه دانش آموزی نور، مواد و تبدیلات انرژی است

فری پور گفت: از برگزیدگان دیگر جایزه مصطفی پروفسور عمر یاغی است که در زمینه مواد و نانو تکنولوژی کارهای بزرگی کرده است و دوره چهارم مسابقه دانش¬آموزی نور با نام و گرامیداشت وی برگزار خواهد شد.
 آیین پایانی سومین مسابقه دانش آموزی نور با حضور سورنا ستاری، رئیس شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی، ، مهدی صفاری نیا، مدیر بنیاد مصطفی، علی مرتضی بیرنگ، رئیس مرکز تعاملات بین‌المللی و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حازم فری پور، دبیر مسابقه دانش آموزی نور، اسفندیار معتمدی، رییس اتحادیه معلمان فیزیک و بیش از 500 دانش آموز از مقاطع مختلف تحصیلی در محل حوزه هنری تهران برگزار شد.
 حازم فری پور، دبیر مسابقه دانش آموزی نور در آیین پایانی سومین دوره مسابقه دانش آموزی نور که با حضور دانش آموزان و شرکت کنندگان سومین دوره مسابقه دانش آموزی نور برگزار شد طی سخنانی، اظهار داشت: یکی از بزرگ ترین دانشمند ما ابن هیثم بوده است که ما در دوره های مختلف و مسابقات به کرار از او یاد کردیم.
 وی ، افزود: این مسابقه متعلق به بنیاد مصطفی است که با نام ابن هیثم دوره اول مسابقه نور با موضوع فیزیک و دور دوم آن گرامیداشت پروفسور جکی یینگ، برگزیده جایزه مصطفی 2015 و مسلمان سنگاپوری که کارهای بزرگی انجام داده است برگزار شد.
 فری پور ادامه داد: از برگزیدگان دیگر جایزه مصطفی پروفسور عمر یاغی است که در زمینه مواد و نانو تکنولوژی کارهای بزرگی کرده است و دوره چهارم مسابقه دانش آموزی نور با نام و گرامیداشت وی برگزار خواهد شد.
 دبیر مسابقه دانش آموزی نور در ادامه خطاب به دانش آموزان، عنوان کرد: در زمینه مکانیک نیز کار کنید؛ چرا که نوید می‌دهیم موضوع آینده ما مواد و تبدیلات انرژی است و دانش آموزان آثار را نیز با موضوع مکانیک میتوانند ارسال کنند.
 دور سوم مسابقه دانش‌آموزی نور به نام و بزرگداشت ابن رزاز جَزَری در بخش مدارس در حوزه رباتیک برگزار شد که الجزری از موثرترین دانشمندان در علم رباتیک و بدون شک بنیان گذار مکانیزم‌های مکانیکی در جهان بوده است که فراخوان این دور از مسابقه از ابتدای دی ماه سال گذشته منتشر شد و شهریور سال جاری پایان یافت. موضوع این دوره از مسابقه، ساخت فیلم‌های علمی کوتاه یک دقیقه‌ای توسط دانش‌آموزان با موضوع ساخت ساز و کارهای (مکانیزم ‌های) حرکتی و آزمایش ‌هایی در مباحث مختلف مکانیک بود.
 در سومین دوره مسابقه دانش آموزی نور، پنج هزار و 122 دانش‌آموز در قالب 2 هزار و 183 گروه ثبت نام کردند و یک هزار و 733 فیلم به سایت دبیرخانه ارسال شد و اختتامیه آن نیز در 6 اردیبهشت ماه سال جاري در تالار اندیشه حوزه هنری تهران برگزار شد.
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید