افزایش 400 تنی سهمیه گوشت و مرغ در مناطق سیل زده خوزستان
افزایش 400 تنی سهمیه گوشت و مرغ در مناطق سیل زده خوزستان
به گزارش دیپروتد به نقل از خبرگزاری تسنیم، سید شریف حسینی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه اولویت ما حمایت از تولیدکنندگان است، گفت: جلسه کارگروه و کمیته بحران حدود 6 روز پیش برای کمک بیشتر به آسیب دیدگان از سیل در استان خوزستان فعال شد. حسینی که به نمایندگی از وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازدید از مناطق...

سید شریف حسینی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه اولویت ما حمایت از تولیدکنندگان است، گفت: جلسه کارگروه و کمیته بحران حدود 6 روز پیش برای کمک بیشتر به آسیب دیدگان از سیل در استان خوزستان فعال شد.

حسینی که به نمایندگی از وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازدید از مناطق سیل زده استان خوزستان است، گفت: با توجه به ماموریتی که این وزارتخانه در سه مقطع قبل از سیل، زمان سیل و بعد از سیل دارد و با توجه به سال رونق تولید که رهبری به آن تاکید داشتند، اولویت اصلی ما حمایت از تولید کنندگان است که علاوه بر اینکه آن ها در سیل دچار مشکل و کاهش تولید نشوند، شرایطی را ایجاد کنیم که رونق اقتصادی هم نمود داشته باشد.

وی افزود: در این بازدید شهرک های صنعتی را بررسی کردیم که با توجه به اقداماتی که پرسنل ما در استان خوزستان انجام دادند، هیچ یک از شهرک های صنعتی دچار مشکل نشده اند. امروز از شهرک صنعتی چوئبده اهواز بازدید کردیم که تولید انجام می شد.

به گزارش شاتا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه تنظیم بازار در چنین شرایطی نباید از دید ما خارج باشد، عنوان کرد: در شرایط موجود بازار باید ثبات خودش را حفظ کند. در استان خوزستان شاهد هستیم که بازار دچار هیچ گونه نوسانی نشده است و کالاها به وفور در دسترس است.

حسینی کمک به مردم سیل زده را از دیگر اولویت های وزارت صنعت، معدن و تجارت دانست و گفت: طبیعی است در کنار اولویت اصلی باید کمک هایی به مردم سیل زده داشته باشیم که با موافقت وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت تاکنون 250 هزار کیسه برای پر کردن و ایجاد سیل بند به مردم استان خوزستان تحویل شده است. حدود 200 تن سهمیه مازاد گوشت و 200 تن مرغ به غیر از سهمیه دولتی به مناطق سیل زده استان خوزستان اضافه شده است. همچنین گوشت مورد نیاز آشپزخانه هایی که برای سیل زدگان غذا تهیه می کنند تامین شده است.

وی از تشکیل جلسه کارگروه و کمیته بحران در استان خوزستان خبر داد و افزود: این کارگروه حدود 6 روز پیش برای کمک بیشتر به آسیب دیدگان از سیل در استان خوزستان فعال شد. در تهران هم با دستور وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت ستاد بحرانی تشکیل شده است که متشکل از معاونین و مسئولین مربوطه است.

این ستاد تصمیماتی که در استان ها گرفته می شود را پشتیبانی کرده و کمک ها برای استان ها ارسال می شود. امیدوارم در روزهای آتی شاهد از بین رفتن خسارت های این حادثه باشیم و مردم این استان ها به زندگی عادی بازگردند.

انتهای پیام/
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید