سرمایه‌های استارتاپی هنوز نقد نشده
سرمایه‌های استارتاپی هنوز نقد نشده است
مدیر عامل یک گروه مالی در حوزه استارتاپ‌ها با اشاره به این که دسترسی به سرمایه خارجی در حال حاضر غیرممکن است، گفت: حتی نمی‌توان جلسه با سرمایه‌گذار خارجی گذاشت، کسانی که امروز روی استارتاپ‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند از خودگذشتگی‌ می‌کنند، چون سرمایه‌گذاری‌های انجام شده روی استارتاپ‌ها از هشت سال گذشته تاکنون هنوز نقد نشده است.

  رامین ربیعی، مدیرعامل یک گروه مالی در حوزه استارتاپ‌ها در یک نشست خبری عنوان کرد: ۹۰ درصد سرمایه خارجی که طی این سال‌ها وارد بورس تهران شده از طریق فیروزه انجام شده است.

به گفته وی، نمی‌توان فراموش کرد که استارتاپ‌های فعلی همچون اسنپ با سرمایه خارجی رشد کرد.

وی در خصوص سرمایه‌گذاری خارجی گفت: دسترسی به سرمایه خارجی در حال حاضر غیرممکن شده است، حتی نمی‌توان جلسه با سرمایه‌گذار خارجی گذاشت.

او با بیان این که سرمایه‌گذاری‌های انجام شده روی استارتاپ‌ها از هشت سال گذشته تاکنون هنوز نقد نشده است. اظهار کرد: ما در تلاش هستیم تا این اتفاق بیفتد و نقدشوندگی صورت بگیرد. کسانی که امروز روی استارتاپ‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند از خود گذشتگی‌ می‌کنند چون هنوز خروج و نقدشوندگی نداشته‌ایم.

وی معتقد است مقررات بورس برای IPO(عرضه اولیه) استارتاپ‌ها بسیار سخت است. در شرایط فعلی سخت اقتصادی و تحریم، ادغام و تملک یکی از بهترین راه‌ها است. یک نوع غرور در اکوسیستم هست که معامله را سخت می‌کند. ارزشگذاری‌هایی که امروز انجام می‌شود برای جذب سرمایه معنا دارد اما خروج، خرید و فروش با قیمت کمتری انجام می‌شود

وی در خصوص حضور استارتاپ‌ها در بورس افزود: با شناختی که از دولت دارم فکر نمیکنم با این شرایط حالاحالاها استارتاپ‌های ایرانی بتوانند وارد بورس شوند. تمام استارتاپ‌های ایران محکوم به سودآوری هستند.

براساس اخباری که از این جلسه در کانال تلگرامی «استارتاپ ۳۶۰» منتشر شده ربیعی طرفدار مرج شدن اسنپ و تپسی است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این موضوع موجب انحصار نمی‌شود؟ گفت: انحصار بد نیست. فضا همیشه هست تا یک رقیب جدید وارد شود. رقابت ناجوانمردانه بد است.

وی در خصوص سرمایه‌گذاری سنتی گفت: سرمایه‌گذاران سنتی فکر می‌کنند از قطار استارتاپی جامانده‌اند و شتابزده دوست دارند سرمایه‌گذاری کنند. در شرایط فعلی همه سرمایه‌گذارها آرزو دارند سهام دیجی‌کالا یا کافه‌بازار را داشته باشند. با این پلتفرم جدید ما سعی داریم این موضوع را برطرف کنیم و به سرمایه‌گذار سنتی کمک کنیم تا تخصصی سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها کند.

ربیعی درباره میزان دارایی وارد شده به اکوسیستم استارتاپی عنوان کرد: پول اصلی ایران در اختیار شرکت‌های خصولتی و مس و فولاد و … است. کل پولی که به اکوسیستم استارتاپی ایران آمده حدود هزار میلیارد تومان است. پول زیادی در کشور وجود دارد و باید تشویق کنیم تا آن پول‌ها به سمت استارتاپ‌ها بیاید.

وی به سوال آیا استارتاپ‌های ایران در حباب نیستند؟ اینگونه پاسخ داد: در فضای برجام ارزش‌ها درست بود، شاید کم هم ارزش‌گذاری شده بودند و ارزان بودند. آن موقع حباب نبود، ولی با شرایطی فعلی به نظر میرسد حباب وجود دارد.

وی در پایان بیان کرد: دوست دارم روزی سلبریتی‌های ما کارآفرینان باشند که روی جلد مجلات بیایند.
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید