تحول ارمغان ارزشمند فین‌تک‌ها برای بازار بانکی و بیمه‌ای کشور است
ستاری در افتتاحیه فاینکس ۲۰۱۹:
«تحول» ارمغان ارزشمند فین‌تک‌ها برای بازار بانکی و بیمه‌ای کشور است
 معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: حضور فین‌تک‌ها در بازارهای بانکی، بیمه و سرمایه‌‍ای رونق را به ارمغان آورده و تحول نوآورانه این حوزه در دستان خلاق این کسب‌وکارها جای دارد.

به گزارش دیپروتد به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دوازدهمین نمایشگاه بین المللی بورس بانک و بیمه صبح دومین روز اردیبهشت ماه سال جاری میزبان سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری و فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی بود تا نخستین روز فعالیتش را آغاز کند.

 

ستاری، حوزه مالی و بیمه را مثالی برجسته از تحول بزرگی دانست که به مدد شرکت‌های دانش بنیان استارتاپ‌ها رخ داده است و در ادامه گفت: شکل و شیوه فین‌تک ها نگاهمان به بازار مالی و سرمایه را دگرگون کرده است. استارتاپ‌های حوزه بانکی و بیمه‌ای با رشد قابل توجهش، چهره‌ای تازه از خدمات این حوزه‌ها نمایاند. به طور مثال سال گذشته استارتاپ‌های حوزه فین‌تک، گردش مالی چندصدهزار میلیارد تومانی و چندین میلیارد تومانی روزانه را با نرم‌افزارهای بومی و طراحی شده به دست جوانان خلاق مدیریت کردند.

ستاری، از اقبال نهادهای مالی به استارتاپ‌ها و نوآوری گفت و ادامه داد: بانک‌ها به دنبال این هستد که فین‌تک خریداری کنند و پا به میدان استارتاپی بگذارند. بدون تردید بانک‌ها در آینده‌ای نزدیک متحول خواهند شد شمایل بانکداری آینده با آن‌چه امروز شاهدیم متفاوت خواهد بود.

 

راه ماندگاری

ستاری با تأکید بر این که تحول جامعه در گروی روی آوردن به نوآوری استارتاپ‌ها و رمز ماندگاری در میدان پیشرفت است، ادامه داد: باید ساختار فکری و زیرساختی به سوی نوآوری محوری برود. در همین راستا یک سری کتاب منتشر کردیم که ایده های نوآورانه و استارتاپی را در تمامی حوزه ها از جمله بیمه وبانکی در اختیار افراد علاقمند و مشتاق به راه‌اندازی کسب و کار یا سرمایه‌گذاری روی این حوزه‌ها قرار داده است.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری، دوام حرکت نهادهای مالی از جمله بانک‌ها را تلفیق با نوآوری کسب و کارهای دانش‌بنیان و استارتاپی دانست و گفت: شرکت های بزرگ، نوآوری های کوچک‌ را به خود تزریق کنند تا ضمن توسعه سرمایه رونق اشتغال نیروی انسانی به واقعیت نزدیک شود. برای پیروز شدن در این میدان باید همراه استارتاپ ها بود که حداقل هفته ای ده درصد رشد دارندو می توانند به درآمدهای میلیاردی برسند.

 

ستاری تأکید کرد: باید فرش فعالیت صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر بیش از این گسترده شود؛ زیرا زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری با این شیوه سرمایه‌گذاری بالنده می شود. حمایت از کسب‌وکارهای دانش بنیان و استارتاپی، صرفاً به معنای وام و سرمایه‌گذاری دولتی نیست بلکه حضور سرمایه‌گذار بخش خصوصی در این میدان با شناختی خوبی که از خواست جامعه و نیاز بازار دارد، موفقیت این حوزه را عینیت می‌بخشد.

 

رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان، با بیان این‌که بازیگران سنتی برای ماندگاری و حضور در میدان رقابت، باید سرمایه‌گذاری را با یک نگاه تازه آغاز کنند، گفت: درآمدزایی چندین هزار میلیارد تومانی استارتاپ‌ها و شرکت های دانش بنیان، ارمغان سرمایه‌گذاری در این حوزه است و خوشحالم می‌بنیم یکی از شرکت‌های بزرگ بیمه‌ای در کارخانه نوآوری آزادی حضور دارد و استارتاپ‌های بیمه را حمایت و هدایت می‌کند.

 

ستاری همچنین توصیه‌ای برای فعالان دانش‌بنیان و استارتاپی داشت و گفت: همیشه گفته‌ام اگر به جایی رسیدید که مقابل شما ایستادند و با شما مقابله کردند، پیروز شده‌اید و قاعده حوزه سرمایه و بیمه هم این‌گونه است؛ استارتاپ با ایده نواورانه ای که دارد حمایت جامعه را بهره می‌جوید و پیروز میدان می شود.

پرچم برافراشته VCها در فرابورس

وی به آغاز فرآیند میدان‌دادن به نوآوری دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها با عزم جدی دولت اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با کمک دولت‌های یازدهم و دوازدهم در این مسیر گام برداشته ایم و الان ۴۳۰۰ شرکت دانش بنیان و بیش از ۶هزار استارتاپ پرچم اقتصاد دانش‌بنیان و توانمند از خلاقیت نیروی انسانی را به اهتزار درآورده است.

به گفته رییس ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی، حضور شرکت‌های دانش بنیان در تابلوی بورس اوراق بهادار، پررنگ و فعال است و به همین ترتیب، با حضور صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر(VC) در فرابورس، کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و استارتاپی، تکیه گاه قابل اطمینانی برای حمایت‌های مالی دارند.

به اعتقاد معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، رشد فزاینده کسب و کارهای فین تک حاصل ابتکار و همراهی بانک مرکزی الگویی از یک حرکت نوآورانه برای همراهی با زیست بوم کارآفرینی و نوآوری است. این‌که هر روز یک فین‌تک جدید با ایده خلاقانه در فضای سرمایه کشور جوشش می کند حاصل وجود یک زیرساخت صحیح است.

رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان این‌که خواست جامعه و نوآوری استارتاپ ها مسیر موفقیت را نمایان می‌کند، اظهار کرد: ما خدمات را تا پیش از این گران ارائه می کردیم و آن را هم در دسترس قرار نمی دادیم کاری که استارتاپ ها می کنند این است که این راه را سد می کنند و خدمت را در دسترس و ارزان در اختیار مردم می گارند. این خدمات و محصولات به آسانی دسترس باشد، رونق اقتصاد و اشتغال هم دست‌یافتنی است.

 

دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی بورس، بانک و بیمه (فاینکس ۲۰۱۹)«مشارکت بیش تر اقتصاد بهتر» را شعار امسال خود قرار داده و از امروز در نمایشگاه بین‌المللی تهران با حضور فین‌تک‌ها و شرکت‌های مالی و بیمه‌ای میزبان مردم است.

فعالان کسب و کارهای دانش بنیان و استارتاپی حوزه مالی و بیمه‌ای، از امروز تا پنج اردیبهشت‌ماه، تازه ترین دستاوردها و خلاقیت‌هایشان را به بازدیدکنندگان معرفی می‌کنند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به غرفه های فین تک ها و فین استارز رفت و ضمن آشنایی با تازه ترین دستاوردها و خدمات این کسب و کارها، با فعالان استارتاپی به گفت و گو نشست.
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید