اختصاص ۴۲ درصد از تسهیلات روستایی کارآفرینی به زنان
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: تا به الان ۱۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات در روستاها توزیع شده و ۴۲ درصد خانم ها توانسته اند از این تسهیلات در روستاها بهره مند شوند.

«معصومه ابتکار»، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری برنا در خصوص برنامه های دولت برای کارآفرینی زنان گفت: تعداد خانم های تحصیل کرده جویای کار در رشته های مختلف زیاد هستند؛ به همین منظور با کمک معاونت علمی و فناوری، وزارت کار و دانشگاه ها طرح هایی داریم که به طور مشخص در ارتباط با مدیریت کسب و کار است.

وی افزود: طرحی را سال گذشته در ۳۱ استان اجرا کردیم و مهارت کسب و کار را به دختران جوان آموزش دادیم. در حال حاضر طرح دیگری را برای شناسایی تشکل ها و کارآفرینان موفق در سطح استان ها داریم.

ابتکار ادامه داد: حمایت از استارتاپ ها و فعالیت هایی که می تواند به فناوری نوین، مشاغل خانگی و کسب و کارهای کوچک و متوسط منتهی شود، از برنامه های قابل اجرای ماست. طرحی را به صورت مشخص با همکاری وزارت کشور و شورای عالی کشور در مورد مناطق حاشیه و نقشی که زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار می توانند در حوزه کسب و کارهای کوچک  و خانگی ایفا کنند، آغاز کردیم.

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور تصریح کرد: توجه بیشتر به مهارت ها از دیگر موضوعاتی است که امیدواریم با کمک سازمان گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی و سازمان فنی و حرفه ای آن را اجرایی کنیم تا دختران جوان بتوانند با کسب مهارت های لازم، کسب و کارهای خود را راه اندازی کرده و پیشرفت کنند.

ابتکار در خصوص بودجه ای که برای کارآفرینی زنان در نظر گرفته شده باید افزایش یابد یا نه؟ گفت: ما باید مهارت آموزی، مهارت های لازم در مدیریت کسب و کار و تسهیلات را فراهم کنیم. تسهیلات فراگیر و تسهیلات پایدار ۲ نوع تسهیلاتی است که در حال حاضر ارائه می شود.

وی افزود: تسهیلات پایدار برای مناطق روستایی و تسهیلات فراگیر برای همه مناطق است. مسئله بازاریابی از دیگر موضوعات مهم در این زمینه است. ما سعی کردیم در هر یک از این زمینه ها با دستگاه های مرتبط کار کنیم تا بتوانند در مراحل مختلف برنامه داشته باشند و تسهیلاتی که در حال حاضر برای کارآفرنی ارائه می شود، تسهیلات خوبی است.

ابتکار تاکید کرد: تا به الان ۱۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات در روستاها توزیع شده و ۴۲ درصد خانم ها توانسته اند از این تسهیلات در روستاها بهره مند شوند.

وی اظهار کرد: گزارش هایی که ما داریم نشانگر این است که زنان در راه اندازی و به نتیجه رساندن بنگاه های اقتصادی موفق تر از آقایان هستند.
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید