۳۰۰ شرکت در بخش نانو در کشور فعال هستند

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: تنها در فضای اکوسیستمی است که دانشجویان با تولید محصول به سرمایه میرسند و این همان کاری است که استارتآپها انجام میدهند و اکنون ۳۰۰ شرکت در بخش نانو در کشور فعال است که ارزش این شرکتها بسیار زیاد است
سورنا ستاری بعدازظهر دوشنبه در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر که در دانشگاه شاهد برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاههای ایران رتبه اول منطقه را در تولیدات علمی کسب کردهاند.
وی افزود: این روند در اقتصاد نفتی و سیستم اداری پیچیده ایران کافی نیست و نتوانسته که بخشی از رشد و توسعه اقتصادی جامعه ما را یدک بکشد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور رسیدن تولید کاربردی در کشور را با اهمیت خواند و ادامه داد: توسعه دانشگاهها وابسته به تولید کاربردی است و مادامیکه دانشگاههای کشور به این مهم دست نیابند، به توسعه نخواهند رسید.
وی گفت: پژوهش را با بودجه دولت پیش برده و سازمانهای پژوهشی با ساختار پرسنلی زیاد خلق کردهایم و تمام بودجه دولت صرف پژوهشگران مستخدم و زیرساختهای اشتباه پژوهشی شد و پژوهشکدههایی با تعداد زیادی دانشجوی دکتری و پرسنل اداری فعال هستند که در نبود بودجه دولتی، توانایی خرید حتی یک لامپ را هم ندارند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان نمونه پژوهشی و کاربردی مؤثر دانست و گفت: امروز ۳ هزار و ۸۰۰ شرکت دانشبنیان به همراه استارتآپها توانستهاند حرکتی مثبت را در بین جوانان ایجاد کنند که این جریان با هزینههای دولتی شکل نگرفته است.
ستاری با بیان اینکه مرزبندیهای بینرشتهای دانشگاهها باید از بین برود، گفت: رشتهها باید با همافزایی بیشتری هم دیگر را تلفیق کنند تا به تولیدات بهتری برسند و محصولات دانشگاهها باید توسط بخش خصوصی تولید شوند و این روندی است که کشورهای توسعهیافته به خوبی انجام میدهند. رئیس بنیاد ملی نخبگان گفت: تنها در فضای اکوسیستمی است که دانشجویان با تولید محصول به سرمایه میرسند و این همان کاری است که استارتآپها انجام میدهند و اکنون ۳۰۰ شرکت فعال در بخش نانو در کشور فعال است که ارزش این شرکتها بسیار زیاد است که با هزینه بخش خصوصی تولید شدهاند و اگر بخش خصوصی در پژوهش ورود کند آنوقت است که ماهیت کارخانهای پژوهش به ماهیت صنعتی تبدیل میشود و رشد و توسعه خلق میشود. معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری گفت: امروز ۳۳ میلیون جوان و ۴.۵ میلیون دانشجو ظرفیت بزرگی برای کشور است و این نیروهای جدید نیاز به خلاقیت و اکوسیستم و هوایی تازه دارند که باید بیشتر موردتوجه قرار گیرد، چراکه سقف پرواز و آرزوهای دانشگاه با هزینه دولتی مشخص است و پژوهش با هزینه دولتی راه بهجایی نمیبرد.
مطالب مرتبط
جستجو در سایت
استارت آپ ها

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا
اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ
گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذابترین ایدههای B2B در سال 2020
استارت آپ

تعریف استارت آپ startup
دانشنامه / استارت آپ / مقاله

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند
استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید
راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارتآپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان
استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی
استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر
گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان
استارت آپ
سبک زندگی
تبلیغات
تگ ها
رویدادهای گذشته
درباره ما
مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
تمامی حقوق برای سایت فوق محفوط است.
S-TECH: فناوری نوین سیلک | Powered by: مجله اینترنتی دیپروتد