حضور فعال استارتاپ ها در فاینکس یازدهم
حضور فعال استارتاپ ها در فاینکس یازدهم
تعداد ۸۳ استارت‌آپ برای حضور در فین‌استارز امسال ثبت نام کردند که ۱۴ مورد آن‌ها از استارت‌آپ‌های شاخص پارسال بودند همچنین ۲۲ کارگاه تخصصی با حضور ۵۳۰ نفر توسط مرکز مالی ایران در رویداد فین‌استارز امسال برگزار شد و ۹ کارگاه تخصصی دیگر هم با موضوع بلاک‌چین با استقبال ۳۶۰ نفر، میزبان مخاطبان بود.
امیر هامونی مدیرعامل فرابورس ایران در اختتامیه فین‌استارز ۲۰۱۸ با بیان اینکه از چندین ماه قبل برای برگزاری این رویداد بزرگ برنامه‌ریزی و تلاش شده بود گفت: از ماه‌های قبل تیم‌های استارت‌آپ، مربیان، مشاوران و سرمایه‌گذاران برای حضور در فین‌استارز ثبت‌نام کردند و با برگزاری چندین نشست تخصصی با فعالان حوزه فین‌تک، سرمایه‌گذاران و حسابرسان نتایج بسیار کیفی‌تری از فین‌استارز ۲۰۱۸ در مقایسه با فین‌استارز ۲۰۱۷ به دست آمد.
امیر هامونی گفت: در این دوره اهمیت ورود تکنولوژی‌های نو به حوزه حسابداری و حسابرسی مطرح و مفهوم بلاک چین برای ورود به این حوزه تبیین شد.
هامونی به برگزاری پنل‌های تخصصی با موضوعات متنوعی همچون سرمایه‌گذاری جسورانه، ارزهای رمز پایه، آینده حسابرسی و فین‌تک اشاره کرد و گفت: نتایج این دوره در انعقاد چندین قرارداد سرمایه‌گذاری و امضای تفاهم‌نامه‌های مختلف نسبت به پارسال بسیار ملموس‌تر است و باید اذعان کرد رویداد فین‌استارز صرفا یک نمایشگاه نیست بلکه یک پلت‌فرم تامین مالی و معرفی فین‌تک‌ها و استارت‌آپ‌های مالی است که می‌توان به عنوان دستاورد ملموس فاینکس ۲۰۱۸ از آن یاد کرد.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات در بازدید از این نمایشگاه گفت: نمایشگاه با هدف فرهنگ سازی ، آموزش و اطلاع رسانی ایجاد شده و افراد مختلف، سرمایه گذاران بالفعل و بالقوه می توانند در دوره های آموزشی متنوعی که در این نمایشگاه است، به صورت رایگان شرکت کنند از این آموزش ها بهره مند شوند. سوالات و مشکلات خود را مطرح کنند حتی می توانند انتقادات خود را به ارکان و فعالان بازار سرمایه منتقل کنند.
علی صالح آبادی ادامه داد: حضور در این نمایشگاه مغتنم است؛ چرا که تمام فعالان بازار مالی کشور کنار هم جمع شدند و حتی ابزارهای مختلف مالی و سرمایه گذاری که در هر یک از نهادها و بازار سرمایه وجود دارد، در این نمایشگاه عرضه می شود بنابراین افراد می توانند از این ابزارها بهره ببرند به عنوان مثال اگر تصمیم دارند معاملات خود را به صورت آنلاین انجام دهند یا اینکه از ابزارهای بازار سرمایه استفاده کنند در همین نمایشگاه این امکان فراهم شده و می توانند جذب بازار سرمایه شوند.به گفته صالح آبادی نمایشگاه بورس، بانک و بیمه فرصت بسیار مناسبی است برای ذینفعان مختلف که از این شرایط فراهم شده استفاده کنند.وی افزود: نمایشگاه در مجموع هم برای شرکت کنندگان که پاسخگوی مشتریان و سرمایه گذاران خود هستند و هم برای بازدید کنندگان- چه با دید آموزش، چه با دید فرهنگ سازی و چه با دید اطلاع رسانی – می تواند مثبت باشد.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات در پاسخ به این سوال که نمایشگاه در معرفی ابزارهای نوین از جمله بورس، بانک و بیمه چه تاثیری
می تواند داشته باشد و همچنین برای کسب و کارهای نوین و استارت آپ ها
چه فرصتی را ایجاد می کند، اظهار داشت: چند سال قبل که به تازگی امکان معاملات آنلاین فراهم شده بود نمایشگاه فرصت بسیار خوبی شد که بسیاری از افراد علاقمند به این حوزه، از طریق آموزش هایی که در زمان برگزاری نمایشگاه انجام شد، به این هدف دست یافتند.
صالح آبادی توضیح داد: افراد مراجعه کننده نام کاربری و رمز لازم را دریافت می کردند و در همان جا امکان انجام معاملات آنلاین را پیدا می کردند.
0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید