امضای اسناد همکاری ایران و ارمنستان
امضای اسناد همکاری ایران و ارمنستان رئیس جمهور در پایان مراسم امضای اسناد همکاری ایران و ارمنستان:
دو دولت برای توسعه روابط همه جانبه اراده و انگیزه کافی دارند/تقدیر از مواضع ارمنستان در قبال تحریمهای غیرقانونی /می خواهیم روابط تهران – ایروان را در همه عرصه ها گسترش دهیم/همکاری دو کشور در صنعت ای سی تی توسعه می یابد/ایران آماده ارسال گاز بیشتر به ارمنستان است/تبادل نظر درباره اتصال خلیج فارس به دریای سیاه از طریق ارمنستان

رئیس جمهور، روابط ایران و ارمنستان را رو به توسعه خواند و تاکید کرد: دو دولت برای توسعه روابط همه جانبه، اراده و انگیزه کافی دارند و در جریان مذاکرات، کمیسیون همکاری های اقتصادی دو کشور مامور شدند، همه جزئیات و موارد گفت وگو را در جلسه آتی کمیسیون که تا تابستان تشکیل خواهد شد، تصویب کنند.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز چهارشنبه در پایان نشست هیات های عالیرتبه ایران و ارمنستان و امضای اسناد همکاری مشترک گفت: در جریان مذاکرات هیات عالیرتبه دو کشور که با حضور نخست وزیر ارمنستان برگزار شد ، طیف گسترده ای از مسایل مورد بررسی قرار گرفت و پیرامون آنها توافق شد.

رئیس جمهور با تقدیر از مواضع ارمنستان در قبال تحریمهای غیرقانونی آمریکا علیه ایران، اظهارداشت: ما می خواهیم روابط تهران – ایروان را در همه عرصه ها گسترش دهیم.

دکتر روحانی با تاکید براینکه از ابتدای استقلال ارمنستان روابط بسیار نزدیک و خوبی بین دو کشور وجود داشته است اما امیدواریم در دولت جدید شاهد تفاهمات و توافقات بیشتری باشیم، تصریح کرد:در جلسات امروز مسایل مهم دوجانبه، منطقه و جهان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اراده دو کشور بر این است که برمبنای منافع ملی حرکت خود را ادامه دهند و کشور ثالثی نتواند در روابط صمیمانه ما دخالت کند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: روابط بسیار خوبی بین دو کشور در مسایل سیاسی، فرهنگی، گردشگری، علمی و دانشگاهی وجود دارد و جمهوری اسلامی ایران از توسعه روابط در این زمینه ها استقبال می کند.

دکتر روحانی با بیان اینکه در زمینه اقتصادی هنوز ظرفیت های بسیار زیادی داریم که باید به فعلیت و اجرا دربیاوریم، گفت: مهم ترین موضوع در همکاری های اقتصادی دو کشور در زمینه گاز، برق و تهاتر این دو است که در این مذاکرات راجع به تکمیل سد خداآفرین و نیروگاه مغری بحث و گفت و گو کردیم.

رئیس جمهور با ابراز علاقمندی جمهوری اسلامی ایران برای حضور فعال در جاده شمال-جنوب در ارمنستان، تاکید کرد: تسهیل همکاری ها در حوزه تراتزیت جاده ای، فعال تر شدن روابط دو کشور در زمینه کشاورزی و حضور ایران در ارمنستان با تشکیل شرکت کشت و صنعت و همچنین توسعه دامپروری و تقویت کشتارگاه ها در این کشور مورد تاکید طرفین بود.

دکتر روحانی با اشاره به اتخاذ اقدامات خوب در زمینه اتصال فیبر نوری و تبادل دیتا، ادامه داد: هر دو کشور علاقمند به همکاری ها بیشتر در زمینه صنعت ای سی تی هستند و ایران آمادگی صادرات در این زمینه را به ارمنستان دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه علاوه بر مساله روابط دوجانبه اقتصادی، در زمینه اتصال برق بین ایران، ارمنستان و گرجستان به صورت سه جانبه و سپس با روسیه به صورت چهارجانبه توافق کردیم، افزود: در زمینه گار آمادگی داریم علاوه بر افزایش صادرات گاز به این کشور، برای صادرات گاز از طریق ارمنستان به گرجستان مذاکرات صورت پذیرد و همچنین اتصال خلیج فارس به دریای سیاه از طریق ارمنستان و گرجستان بحث و بررسی شد.

نخست وزیر ارمنستان نیز در جمع خبرنگاران ، با قدردانی از استقبال گرم رییس جمهور ایران گفت: احساس می کنم در یک کشور دوست هستم و حضور هیات سیاسی - پارلمانی در کنار وزیران دولت ارمنستان در این سفر، نشان دهنده این است که روابط دوستانه با ایران از اهمیت بالایی برخوردار است.

"نیکول پاشینیان" اظهارداشت: حضور جامعه ارامنه در ایران از جمله مواردی است که ما را برای سفر به تهران ترغیب کرد. از برخورد صمیمانه  مقام های حکومتی و مردم ایران با جامعه ارامنه سپاسگزارم.

وی همچنین تصریح کرد: به عنوان رییس گروه کشورهای اوراسیا می گویم توافق ها با ایران در پارلمان ها در حال بررسی است و امیدوارم بزودی تصویب و عملیاتی گردد.

نخست وزیر ارمنستان با اشاره به اینکه چشم انداز نوینی برای همکاری های تجاری و اقتصادی و افزایش حجم مبادلات کالا و رفت و آمد مردم و فعالیت کار افرینان دو کشور وجود دارد ، اظهارداشت: باید جامعه کارافرینان را برای استفاده از این امکانات ترغیب کنیم.

پاشینیان افزود: همکاری در زمینه انرژی برای ما مهم است و خوشبختانه ایران هم برای افزایش حجم صادرات گاز اعلام امادگی کرده است که با توافق به سر قیمت آن ، این موضوع عملیاتی می شود.

وی با بیان اینکه ارمنستان مصمم  به توسعه همکاری های دو جانبه  با ایران است، گفت: ارمنستان امادگی دارد در مسیر ترانزیت گاز ایران به گرجستان نقش ایفا کند و این همکاری می تواند به نفع منطقه باشد.

نخست وزیر ارمنستان با اشاره به اینکه مذاکرات خوب و ‌مثبتی داشتیم و آماده ایم در فضای دوستانه به همکاری ادامه دهیم، ابراز امیدواری کرد که هر چه سریعتر توافقات در سایه اراده سیاسی مشترک، اجرایی و عملیاتی شوند.

نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید