رونمایی از استارتاپ استودیوی تهران
با حضور مسئولان دانشگاه تهران و فرابورس ایران    
رونمایی از استارتاپ استودیوی تهران برای تجاری‌سازی ایده‌های دانشجویان    

استارتاپ استودیو تهران با حضور مسئولان دانشگاه تهران و فرابورس ایران با هدف تسریع در تبدیل ایده‌های دانشجویان به کسب و کار و اتصال شبکه گسترده صنایع به دانشگاه رونمایی شد.
به گزارش دیپروتد ، عصر امروز مسئولان دانشکده فنی و مکانیک دانشگاه تهران  با حضور کارآفرینان دانشجویی از استارتاپ استودیو تهران رونمایی کردند، در این مراسم حسین نظام‌دوست، رئیس نهادهای نوین مالی فرابورس ایران با اشاره به تدوین آیین‌نامه تأمین مالی جمعی که یکی از روش‌های تأمین سرمایه در جهان است، اظهار داشت:‌ کارگروه تخصصی شورای عالی اشتغال در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور نمایندگانی از وزارت اقتصاد، معاون علمی و فناروی ریاست جمهوری و سازمان بورس این آیین‌نامه را تدوین کردند که پیش‌نویس آن در فرابورس ایران مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در حال حاضر فرابورس در حال بررسی این آیین‌نامه از نظر مطابقت با بحث فنی اتصال پلت‌ فرم‌ها به فرابورس است و سعی شده کمترین تغییرات ممکن را با در نظر گرفتن ملاحظات طرفین در آن اعمال کنیم.
رئیس نهادهای نوین مالی فرابورس ایران با بیان اینکه مشکل استارتاپ‌ها روند تأمین مالی در زمان آغاز به کار آن است، گفت: اینکه استارتاپ‌ها قبل از شروع به فعالیت با فرآیند تأمین مالی آشنا شوند، بسیار حائز اهمیت است و این شناخت آنها را در تأمین مالی و جذب سرمایه یاری می‌کند.
وی در ادامه فاصله صاحبان استارتاپ‌ها با ساوزکارهای تجاری‌سازی ایده‌ها را یکی از مهم‌ترین چالش‌های این حوزه برشمرد و گفت: شناخت بازار و پاسخگویی به نیازهای آن به اندازه ایده‌های مطرح مهم است. چرا که اگر ایده به مرحله تجاری‌سازی نرسد ارزش خود را از دست می‌دهد.
نظام‌دوست همچنین با اشاره به کارکرد دارایی‌های فکری فرابورس که اتصالی میان صنعت و دانشگاه به وجود آورده است، تصریح کرد: این بازار بستر معاملاتی برای اختراعات ایجاد کرده است و پس از شروع به کار آن در سال ۹۳ تاکنون ۹ معامله در آن شکل گرفته که به تجاری‌سازی پتنت‌ها منجر شده است.
وی در پایان به چالش‌هایی که بازار سرمایه از طریق رویداد فین‌استارز به عنوان بزرگترین رویداد استارتاپی ایران و خاورمیانه مطرح کرده‌اند اشاره‌ای کرد و گفت: دانشجویان می‌توانند برای این چالش‌ها که در حوزه‌هایی همچون کشف تقلب و احراز هویت مطرح شده‌اند راهکار و ایده ارائه دهند و اگر راه‌حل آنان به رفع این چالش‌ها کمک کند با سرمایه‌گذاران وارد مذاکره شده و در نهایت امکان انعقاد قرارداد میان سرمایه‌گذار و ایده‌پرداز وجود دارد.
همچنین در این مراسم حنفی‌زاده معاون پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران با اشاره به الزامات ورود بخش خصوصی و استارتاپ‌ها به فضای دانشگاهی گفت: دانشکده فنی بخشی از فضای خود را در اختیار استارتاپ‌ها قرار می‌دهد چرا که در دنیا روند سرمایه‌گذاری در این حوزه رو به گسترش است و باید ارتباط میان صنعت و دانشگاه از این مسیر ارتقا یابد.
وی با بیان اینکه استارتاپ‌ها با سرمایه اندک شروع به کار می‌کنند و در آینده خود ارزش افزوده چندین برابری ایجاد می‌کنند، گفت: استارتاپ‌ها سازگاری بسیاری  با بازار سنتی دارند و به همین دلیل با اقبال بسیار مردم مواجه هستند.
حنفی‌زاده افزود: باید ما به عنوان دانشگاه کارآفرینی و ایجاد کسب و کارهای نوپا را به لحاظ محتوایی و علمی مورد حمایت قرار دهیم و همانند گذشته بستری برای تربیت نیروهای انسانی متخصص برای صنایع فراهم کنیم.
وی با بیان اینکه اگر دانشگاه رسالت خود را به درستی انجام دهد خروجی آن کارآفرینان خواهند بود، گفت: روحیه کار جمعی و ریسک‌پذیری از خصوصیاتی هستند که باید دانشجویان را در این مسیر هدایت کنیم و سعی داریم تا در مراکز رشد به طور جمعی از دانشجویان ایده‌پرداز حمایت کنیم.
معاون پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران ادامه داد: در این باره باید نمونه‌های موفق به دانشجویان معرفی شده و کسب‌وکارهایی که در این حوزه اقدامات بزرگی انجام داده‌اند الگو قرار بگیرند. بنابراین دانشجویان نخبه کشور با دیدن چنین فرصت‌هایی به فکر خروج از کشور نخواهند افتاد.
حنفی‌زاده افزود: با تفاهمی که اخیراً در نهاد ریاست جمهوری امضا شد ایجاد مرکز نوآوری به دست بخش خصوصی سپرده می‌شود و این مرکز در زمینه پرورش نیروهای نخبه و کارآفرین عمل خواهد کرد.
وی از سرمایه‌‌گذاران کسب‌وکارهای اینترنتی درخواست کرد که تا در جریان حمایت از دانشجویان و جوانان صبر و تحمل بیشتری را به خرج دهند چرا که به ثمر نشستن کسب و کارها نیازمند زمان و تحقیق و توسعه است.
به گزارش فارس، دانشجویان در این مراسم درباره نحوه تبدیل ایده به کسب و کار را به همراه مسئولان حاضر به بحث و اشتراک گذاشتند به طوری که مشخص شود چطور ایده‌پردازان باید به شبکه گسترده سرمایه‌گذاران متصل شوند و اینکه مشاوران علمی چه مسیری را برای رسیدن دانشجویان به اهداف خود پیشنهاد خواهند کرد.
0
جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید