پذیرش مقاله از مجلات علمی پژوهشی داخلی

 مجلات علمی پژوهشی داخلی به مجلاتی اطلاق می‌شود که مورد تایید وزارت علوم یا وزارت بهداشت هستند. این مجلات معمولاً دارای استانداردهای چاپ بسیار بالایی هستند و کیفیت مقالات چاپ شده در آن‌ها در برخی اوقات از مجلات ISI یا اسکوپوس هم بالاتر است. مقالات چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی داخلی در تمامی دانشگاه‌های ایران مورد تایید هستند و تمامی امتیازات از جمله امتیاز مصاحبه دکتری، دفاع از پایان نامه و ارتقاء هیئت علمی به آن تعلق می‌گیرد و به همین دلیل تقاضا برای پذیرش مقاله از مجلات علمی پژوهشی داخلی بسیار بالا است.

از سوی دیگر یکی از مشکلات اساسی مجلات داخلی کمبود نیروی انسانی است که باعث می‌شود فرایند پذیرش و چاپ مقالات بسیار زمان‌بر شود و گاهاً تا ۲ الی ۳ سال نیز طول بکشد. همچنین افزایش فزاینده تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی باعث شده است که تعداد مقالات ارسالی به این مجلات چند برابر میزان مقالات چاپ شده باشد و به همین دلیل احتمال ریجکت شدن مقالات بسیار بالاست. این مشکل سبب شده است که حتی مقالات با کیفیت بالا نیز در برخی اوقات ریجکت شوند. برای رفع این مشکل موسسه نیتیو پیپر راهکارهایی را در نظر گرفته است و آماده ارائه خدمات مرتبط با پذیرش مقاله از مجلات علمی پژوهشی داخلی به پژوهشگران گرامی است. با ما همراه باشید تا با فرایند پذیرش این مقالات بیشتر آشنا شوید.

مجلات علمی پژوهشی شامل چه مجلاتی هستند؟

به صورت کلی مجلاتی که به تایید کمسیون نشریات وزارت علوم و وزارت بهداشت رسیده‌اند جزو مجلات علمی پژوهشی محسوب می‌شوند. دانشگاه آزاد نیز لیستی از مجلات علمی پژوهشی خود را منتشر می‌کند که بخش زیادی از آن‌ها در لیست مجلات وزارت علوم نیز دیده می‌شود اما برای افرادی که در دانشگاه‌های سراسری تحصیل یا تدریس می‌کنند معیار اصلی سایت وزارت علوم و وزارت بهداشت می‌باشد. همچنین وزارت علوم لیستی از مجلات علمی ترویجی را نیز منتشر می‌کند که آن‌ها نیز دارای اعتبار هستند اما امتیاز تعلق گرفته به آن‌ها در مصاحبه دکتری، ارتقاء هیئت علمی و دفاع از پایان نامه در مقایسه با مجلات علمی پژوهشی پایین‌تر است. دانشجویان، اساتید و پژوهشگران باید توجه نمایند که مجلاتی که با عنوان علمی تخصصی منتشر می‌شوند عموماً امتیازی ندارند و چاپ مقاله در آن‌ها امتیازی در موارد ذکر شده ندارد. البته با توجه به اینکه برخی از این مجلات در پایگاه‌هایی مانند گوگل اسکولار و ابسکو نمایه می‌شوند، چاپ مقاله در آن‌ها برای افزایش تعداد استنادات و افزایش تعداد مقالات توصیه می‌گردد.
فرایند پذیرش مقاله از مجلات علمی پژوهشی داخلی

برای گرفتن پذیرش مقاله از مجلات علمی پژوهشی داخلی باید فرایندی را طی کرد که این فرایند تقریباً در تمامی مجلات معتبر دنیا مشابه است. در ابتدا باید متن کامل مقاله، ترجمه چکیده مقاله و در صورت نیاز کاور لتر مقاله آماده گردد. پس از آن باید مقاله مورد نظر را در سایت مجله مورد نظر ساب میت کرد که این فرایند در بیشتر مجلات علمی پژوهشی به صورت آنلاین و مرحله به مرحله انجام می‌گیرد. البته باید اشاره شود که برخی مجلات از سیستم ساب میت آنلاین استفاده نمی‌کنند و بنابراین باید مقاله خود را از طریق ایمیل برای مجله ارسال نمایید. پس از دریافت مقاله توسط مجله، باید منتظر ریجکت شدن یا اصلاحات مجله باشید. ارائه اصلاحات توسط مجله ممکن است چند بار تکرار شود و در نهایت با انجام تمام اصلاحات مورد نظر مجله یا ارائه پاسخ قانع کننده به برخی از اصلاحات، پذیرش مقاله ارائه خواهد شد و پس از آن مقاله در نوبت چاپ قرار می‌گیرد. با توجه به تجربه پژوهشگران ایرانی، پذیرش مقاله و چاپ آن در یک مجله علمی پژوهشی داخلی بین ۶ ماه تا ۲ سال زمان خواهد برد.
جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید