طرح پیاده سازی الکترونیکی کردن سلامت یک هفته ای
طرح پیاده سازی الکترونیکی کردن سلامت یک هفته ای ارائه شود آذری جهرمی تاکید کرد: طرح پیاده سازی الکترونیکی کردن سلامت یک هفته ای ارائه شود / مردم باید الکترونیکی کردن خدمات سلامت را به صورت عینی ببینند


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه جمع بندی بازدید امروز خود از طرح سلامت الکترونیکی شهرستان بابلسر استان مازندران تاکید کرد: کارگروهی از وزارت ارتباطات و متولیان سلامت کشور، طرح پیاده سازی سامانه الکترونیکی سلامت در ۴ استان کشور را ظرف یک هفته تهیه و ارائه کنند.

محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان بازدید خود از سامانه الکترونیکی سلامت شهرستان بابلسر، در جلسه ای با مدیران سلامت کشور به بررسی اقدامات انجام شده و برنامه های آینده این حوزه پرداخت.

به گزارش دیپروتد به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،مهندس جهرمی با اشاره به اینکه سامانه الکترونیکی سلامت در بابلسر در حد توان و ظرفیت پیاده‌سازی مناسبی داشته، گفت: البته این طرح با رفع مشکلات و نواقص جای بهتر شدن دارد و می تواند به کل استان مازندران تعمیم داده شود.

آذری جهرمی با اشاره به اشکالات این سامانه، افزود: در این سامانه رابطه لایه های مختلف دیده نشده و ارتباط با شرکت های بیمه ای و تبادل اطلاعات با سایر دستگاه ها نیاز به حمایت و همکاری بیشتری دارد.

وزیر ارتباطات که در جمع مدیران (محمدحسن زدا مدیر عامل تامین اجتماعی، طاهر موهبتی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت و مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایران) صحبت می کرد، گفت: برای نخستین بار اتصال تامین اجتماعی، بیمه سلامت و وزارت بهداشت به صورت آزمایشی در استان مازندران انجام می شود.

وی با اشاره به اینکه مردم باید الکترونیکی کردن خدمات سلامت را به صورت عینی ببینند، افزود: مردم در این طرح باید ببینند که ما نگران و پیگیر سلامتی آنان هستیم.

آذری جهرمی با انتقاد از سازمان هایی که داده های خود را آزاد نمی کنند، تاکید کرد: داده ها و اطلاعات تجمیع شده در سازمان ها و دستگاه ها گنجینه و دارایی ملی است.

همچنین در این جلسه با پیشنهاد آذری جهرمی وزیر ارتباطات، مقرر شد ظرف یک هفته کارگروهی متشکل از وزارت ارتباطات، وزارت بهداشت، بیمه سلامت و تامین اجتماعی، طرح پیاده سازی سامانه الکترونیک سلامت در ۴ استان کشور را تهیه و ارائه کنند.

0
نام:*
ایمیل:


جستجو در سایت
استارت آپ ها

ایده ها برای استارت آپ موجب رونق کسب و کارهای اینترنتی

آینده / استارت آپ

استارت‌آپ‌ها ادبیات بازار سرمایه را بلدند؟

استارت آپ

صدور تاییدیه دانش بنیانی شتابدهنده صدر فردا

اخبار / استارت آپ

اپلیکیشن شارژاپ

گوناگون / استارت آپ / رپرتاژ آگهی / بازتاب

جذاب‌ترین ایده‌های B2B در سال 2020

استارت آپ

۱۰ استارتاپ که بدون سرمایه به سوددهی رسیدند

استارت آپ

ایده ها و پیشنهاد برای استارت آپ در سال جدید

راهکارها و ترفند ها / استارت آپ

استارت‌آپ ایرانی؛ مرجع اول زنان افغان

استارت آپ

شروع یک کسب و کار نوپا پلتفرمی

استارت آپ

برنامه شبکه اجتماعی تیندر

گوناگون / معرفی وب سایت / استارت آپ

10 استارت آپ برتر تاکسیرانی جهان

استارت آپ

پخت پیتزاهای هیجان انگیز با هوش مصنوعی

آینده / استارت آپ

ایده‌ های استارتاپی فراموش شده‌

دورنما / بازار / استارت آپ

اپل، استارتاپ فناوری خودران Drive.ai را تصاحب کرد

استارت آپ

بررسی مهمترین چالش‌های تیم‌های استارتاپی

استارت آپ

نگرانی کاربران از هزینه تعمیر و تامین قطعات

گفت و گو / بازار / استارت آپ

مصاحبه با مدیرعامل و بنیان‌گذار استارتاپ Moz

گفت و گو / استارت آپ

آشنایی با استارت آپ های حوزه مدیریت آب

استارت آپ

راه اندازی ۷۰ استارت آپ توسط نخبگان ایرانی

استارت آپ

معرفی هشت استارت‌آپ‌ موفق ایرانی در حوزه فینتک

استارت آپ

اولین مرورگر شرعی دنیا

استارت آپ

از صفر تا پیست

استارت آپ

معرفی برترین استارتاپ‌های CES 2019

اخبار / استارت آپ

تبلیغات
درباره ما

مجله اینترنتی دیپروتد نشریه مجازی بر بستر اینترنت به مسائل آموزشی و مقالات پیرامون کسب وکار های نوپا یا استارت آپ ها و سبک زندگی است فعالیت و محتوای مطالب ارائه شده در سایت همه بیشتر در حوزه مدیریت، کارآفرینی ، روانشناسی ،اقتصادی و فناوری اطلاعات است نام اصلی دیپروتد "ریشه های عمیق " با مجوز رسمی از هیات نظارت برمطبوعات مشغول به فعالیت است

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید